facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Tuk Tuk

Thai Tuk Tuk

Info

Authentieke Thaise gerechten nuttigen, afhalen of laten bezorgen in Heerhugowaard en omgeving! Wij doen ook aan cateringen!

Adres: Stationsplein 14, 1703WB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725318414
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 14
Postcode: 1703WB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 16:00 - 21:30
Zondag: 16:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Thai restaurant Heerhugowaard, Thaise Tuk Tuk kopen, Thai Alkmaar, Chinees Heerhugowaard, Super Thai Alkmaar, Thuisbezorgd Heerhugowaard, TukTuk Alkmaar, Nazareth Heerhugowaard
Recensies
We vonden ons eten lekker, behalve dan de satéstokjes in zelfgemaakte pindasaus. De saus smaakte niet naar pinda, maar naar heel verdunde pindakaas. Amper smaak. Bezorging was te lang 1 uur op Tweede Pinksterdag. Onze bakjes hadden ook gelekt, waardoor alles onder zat. Tip: doe vershoudfolie over de bakjes.
Eten op tijd kunnen afhalen. Vriendelijk personeel. Eten was goed warm en het eten voornamelijk de curry's waren heerlijk!
Echt hemels lekker eten. Kan er altijd van genieten!!Eten: 5/5
Eten was niet lekker gebakken bamie overgaar, kon in blokken gesneden worden. Ik had een curry met kip en 1 ster qua peper, helaas, de rode peper zat er in grote stukken in, niet 1 ster maar zeker 5 veel te veel peper ik kon het niet eten. Heel jammer, 1e kennismaking met de Thaise keuken die zo in de peper is gevallen.
Vast ritueel tijdens mijn nachtdienst om te bestellen! Biefstuk met knoflook zeker favoriet hier op werk. Vriendelijk en leuk personeel aan de telefoon, snelle afhandeling en een mega vlotte bezorging. Eten is heerlijk!
Al een paar keer Thais eten besteld bij Thai Tuk Tuk. Altijd zeer tevreden! Lekkere smaak van de gerechten. Het zou van mij goedkoper mogen, dan zou ik er nog meer naar toe gaan! Het is voor ons een luxe. Meestal haalden wij het eten op, maar nu ook een paar keer laten bezorgen. Daar zijn wij zeer tevreden over! Keurig op tijd en netjes! Kortom een aanrader!
ik heb in het verleden altijd eten hier besteld, opgehaald of thuis laten bezorgen...Mijn favoriet: Keng Kari kai...was altijd voortreffelijk..maar gister kreeg ik iets wat er totaal niet naar smaakte....ik denk dat er tijdelijk een kok van de Muppet show in stond? Ben ik niet gewend van Tuk tuk...vond ik toch heel erg jammer ...
Snelle bezorging, zo warm dat ik het nog even heb moeten laten afkoelen. Eten was heerlijk en ook flink veel.
Geweldig eten. Ik dacht eerst dat ze het zelfde als die tuk tuk in amsterdam waren maar dat bleek niet zo te zijn, die waren afschuwelijk. Tuk Tuk Heerhugowaard, jullie verdienen een 10!
Wat smaakt het toch altijd heerlijk bij Thai Tuk Tuk. Ditmaal voor de Kai phad kiemau gekozen. Binnen slechts 20 minuten door een vriendelijke jongeman gebracht, en zoals gebruikelijk was het eten gewoon weer een feestje. Ik moet er vaker voor zorgen dat ik geen tijd heb om te koken ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid