facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Nootdorp2go

Thai Nootdorp2go
Adres: Dorpsstraat 16a, 2631 CT Nootdorp
Telefoonnummer: +31156667770
Stad: Nootdorp
Route: Dorpsstraat 16a
Postcode: 2631 CT


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:00
Dinsdag: 16:30 - 21:00
Woensdag: 16:30 - 21:00
Donderdag: 16:30 - 21:00
Vrijdag: 16:30 - 21:00
Zaterdag: 16:30 - 21:00
Zondag: 16:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Thai To Go, Thai Dorpsstraat, Thai To Go Den Haag, Koffie to go Nootdorp, Thai to Go Delft, Restaurant Nootdorp, Kerstdiner Nootdorp, Paasbrunch bestellen Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mama Rita's Kitchen Mama Rita's Kitchen 846 meter Via Uber eats besteld. 2 uur later met grote trek wordt de bestelling ineens geannule...
Recensies
Lekker eten, wordt op tijd bezorgd en er wordt rekening gehouden met speciale wensen. Ook fijn dat je extraatjes krijgt als je voor meer dan bepaald bedrag bestelt en nog meedoet met de loterij met grote prijzen!
Heerlijk gegeten thais noodle met kip en garnelen. Aanrader!
Prima gegeten! De bezorging was snel 25min. De gerechten waren goed van smaak en lekker veel!
Diversiteit aan gerechten besteld en het smaakte allemaal erg goed. Al het vlees smaakte vers en de garnalencurry was ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!
Snelle service en hele lekkere rode curry met genoeg kip en groente
We hebben hier voor het eerst besteld. We waren erg teleurgesteld. Je krijgt veels te kleine porties voor wat je betaald. Het eten had weinig smaak.
Mijn eerste keer bestellen bij Thai2go nootdorp was een groot succes, het eten was zeer lekker en de bezorger was goed op tijd. Ik zou mensen die van goed vers Thais eten houden aanbevelen hier te bestellen.
Vandaag voor het eerst hier besteld. Het eten smaakt echt nergens naar. Zeker niet Thais. Het eten is zeer flauw, geen smaak en heeft geen lekkere geur. Ik eet vaker Thais, maar dit is alles behalve Thais. Voor mij geen aanrader. Enige pluspunt is dat de bezorging top was en alles netjes verpakt was.
De bezorger was precies op tijd. Het eten was erg lekker, je proeft duidelijk dat de wok gerechten vers worden gemaakt. Zeer tevreden!
Gister voor 14 man eten besteld, smaakte top. Alles was perfect op tijd en de service was bovenverwacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid