facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thai Fresh Voorburg

Thai Fresh Voorburg

Info

Modern Thais restaurant met veel authentieke verse gerechten.

Geschiedenis

ONS RESTAURANT

Genieten van een authentieke Thaise maaltijd, bereid met de beste ingrediënten en volgens traditionele Thaise receptuur? Dan bent u van harte welkom bij Thai Fresh. Met ons concept Taste of Thai laten we u het echte Thailand beleven in ons sfeervolle restaurant aan de Koningin Julianalaan 230 te Voorburg. Hier staan u allerlei verfijnde en traditioneel bereide gerechten te wachten en u beleeft Thailand in al haar unieke facetten. Nieuwsgierig geworden kom dan langs om te genieten van onze Thaise specialiteiten, ons
personeel in smetteloos rood met zwarte kostuums zorgt ervoor dat u zich in een ontspannen Thaise loungesfeer waant. Reserveren is aan te raden om teleurstellingen te voorkomen.

KOKEN VOLGENS TRADITIE

Thai Fresh bereidt uitsluitend authentieke gerechten. Al onze producten zijn met de grootste zorg geselecteerd en dat proeft u. Dankzij onze open keuken kunt u genieten van de verfijnde geuren die de Thaise keuken zo typeren. Uw bord siert verse en kleurige ingrediënten. Onze verse Thaise kruiden laten u optimaal genieten van uw maaltijd.

AMBIANCE

U wordt ontvangen in een moderne sfeervolle omgeving, ingericht met fraaie houten tafels en voorzien van subtiele tafelversiering. Comfortabele stoelen maken dat u ontspannen van uw maaltijd kunt genieten. Geïnspireerd op de Thaise lounge gedachte: lekker relaxed en met veel smaak genieten.

BEDIENING

Heeft u Thailand ooit bezocht? Dan weet u dat hier gastvrijheid en kwaliteit triomferen, net als de glimlach. Ons personeel zorgt er dan ook voor dat het u aan niets ontbreekt. Onze gastvrijheid gaat door tot in de keuken.

Adres: Koningin Julianalaan 230, 2274 JP Voorburg
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 230
Postcode: 2274 JP


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Thai Fresh Zoetermeer, Thai Fresh Den Haag, Thai Fresh Express, Thai Fresh thuisbezorgd, Thai Fresh weimarstraat, Thai Fresh reviews, Thai Fresh wagenstraat, Thai Restaurant Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thai Fresh Lunch Box Thai Fresh Lunch Box 4 meter Minder fresh dan vroeger. Kregen de indruk dat de afhaalmaatijd was opgewarmd en niet...
Recensies
Na een uitstapje en een ander Thais afhaalrestaurant wat gesloten was op maandag, ook een uitstapje naar deze gemaakt. Op avontuur. Ik ben prima geholpen qua glutenvrij dieet. Wat kon wel en wat kon niet, was duidelijk bij de medewerker die erbij werd gehaald. Top. Nog nooit gehad dat we trek hadden na het eten van Thais. 3 porties in totaal besteld voor 2 volwassenen en 1 kind. Voor een flinke prijs, zeker niet in verhouding met wat we kregen. Ook rijst bleek apart gerekend te worden, terwijl het bij de 2 gerechten in zou zitten, alleen niet bij de sla. Rijst was trouwens wel prima. Half bakje echt héérlijke maar wel echt zoete kip macadamia. Zoon smulde ervan! Witte curry met kabeljauwhaas? Gortdroog en taai. Heel zonde. De curry had een paar stukjes groente, maar verder volledig vloeibaar en ook maar half bakje. En dan de salade. Waar we een maaltijdsalade van verwachten zoals bij andere restaurants. Het was een zakje gemixte sla in een plastic bakje, met wat gehakte nootjes erover. Daarnaast een beetje appel in hete dressing. En gortdroge grauwe ossenhaas. Echt zonde. En niet voor herhaling vatbaar helaas, ondanks alle fantastische recensies en de goede glutenvrije zorgen.
Eten was qua smaak prima maar werd al niet erg warm opgediend en was daardoor snel koud.Eten: 3/5
Ge-wel-dig!! Wow.. wat een eten , heerlijk! Alles wordt per persoon vers bereid in de keuken en de smaak is gewoonweg geweldig!Eten: 5/5
Veel Thais restaurants geweest meeste verwesterd Thai Fresh is nog met authentiek gerechten en smaakEten: 5/5
Super lekker gegeten. Elke keer weer.Eten: 5/5
Lekker en authentiekvoor haagse begrippen Thais eten, die ook door thai wordt klaargemaakt. Goede, snelle service door vriendelijk personeel. Ruime menu. Voor de mensen die vaker in Thailand zijn geweest, komt deze smaak heel dicht in de buurt zoals je daar gewend bentop de prijzen na;. Zaak is niet al te groot, wat de kwaliteit en service ten goede komt. Daarom is het vaak vol, dus vooraf reserveren is wel zo verstandig. Een aanrader dus!
Thai Fresh een begrip in Voorburg en omstreken, of liever gezegd het was een begrip totdat de oorspronkelijke eigenaar Kanida de zaak heeft verlaten. Na een aantal jaren hier niet te zijn geweest en met de culinaire hoogstandjes in gedachten welke TF in de begin jaren altijd wist te bieden vandaag op het nest terug gekeerd om te proeven of de nieuwe eigenaren het hoge nivo hebben kunnen weten te behouden. Met veel pijn in mijn hart hebben wij alle 4 moeten constateren dat dit niet het geval was integendeel zelfs. Zonder mensen aan te vallen en rekening houdend met het feit dat smaken verschillen waren wij het er unaniem over eens dat dit niets te maken heeft met authentiek Thais eten, en de mensen die ECHT bekend zijn met de authentieke Thaise keuken moeten dat kunnen beamen. Eigenlijk zijn onze bevindingen een mooie mengelmoes van de negatieve recensies door anderen geschreven. Ruim 1 uur wachten op een voorgerecht , alles maar dan ook alles mierzoet, totaal geen balans van zoet, zout , zuur en pittig en de voor het vele geld weinig aanwezig zijnde proteïne drijvend in een grote sloot veredelde wok saus. Een typisch geval van wel willen maar niet kunnen en het zoveelste restaurant dat traditionele smaken aanpast naar de westerse maatstaven. Vragend aan de Aziatische bediening naar gerechten als Lab Moo en HoR Mok Talay krijgen we te horen hier nooit van gehoord te hebben, en juist DIT zegt alles ! Voor velen misschien absolute top, voor de kenners een absolute flop. Rolstoeltoegankelijkheid: De entree ter grote van hooguit 2 meter is erg klein met 2 naar elkaar toe draaiende deuren.
Op aanraden van bekende hier geweest. Eten is schoon, echter niet heel authenthiek Thais. Chef Starter leek ons wel wat, soep was lauw en de rest ook. Alleen loempia was warmer. Ik heb dit opgemerkt bij de ober en keuken excuses. Verder geen gebaar hierover nadien -niet dat ik zit te wachten op traktatie- , Vervolgens hoofdgerecht hadden we ipv rijst noodles besteld, en we kregen witte rijst, vervolgens hersteld maar toen was hoofdgerecht al bijna op. Duurde minimaal 15 minuten voordat de noedels er waren. Tot slot bij de rekening werd de noedels 2 x berekend ipv 1. M.a.w. het lijkt dat m'n steeds fouten maakt. Voor ons geen tweede keer. Wilde erst 1 ster geven, maar dat is zo zielig.
Ik kom hier bijna wekelijks om wat af te halen, soms kom ik ook binnen eten maar vooral afhaal. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is niet goedkoop, maar ik vind de prijzen voor wat je krijgt echt niet slecht. Enige minpunt is dat ze soms bezwijken onder de drukte, maar dat is dan een goed teken denk ik.
Fantastisch lekker Thais eten!! Zoveel smaak per hapje, echt zalig! Het personeel is ook vriendelijk en behulpzaam. Als je twijfelt over een curry of een bepaalde combinatie, krijg je advies van wat het lekkerst smaakt. Het enige minpuntje is de wat hogere prijs van de gerechten. Maar zonder meer een aanrader voor Thai liefhebbers om hier eens te gaan eten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid