facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thaeles BV

Thaeles BV

Info

Thaeles is een specialist op het gebied van ontwikkeling, coaching, loopbaanadvisering, outplacement, mobiliteit en verzuiminterventie. Wij zijn daarmee actief op het snijvlak van organisaties, werk, mens en verandering.

Geschiedenis

Partner bij ontwikkeling en verandering

Thaeles is opgericht in 2003 en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van ontwikkeling, coaching, loopbaanadvisering, outplacement en mobiliteit. Wij zijn daarmee actief op het snijvlak van organisaties, werk, mens en verandering. De uitvalsbasis van ons werkgebied ligt in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland waarbij we in staat zijn om via ons netwerk de dienstverlening dicht in de buurt van onze klanten aan te bieden. Daarnaast zijn wij landelijk werkzaam via een uitgekiend netwerk van ervaren en specifiek voor ons werkzame adviseurs.

Ingegeven door een verandering of ontwikkeling ontstaat vaak de behoefte om een nieuw perspectief te realiseren dat écht passend is. Met onze expertise leveren wij een verfrissende bijdrage aan het functioneren, inzetbaar en betrokken blijven van mensen binnen teams en organisaties. Onze adviseurs zijn daarbij deskundige partners voor het begeleiden en stimuleren van verandering en ontwikkeling, voor zowel organisaties en teams als voor individuele medewerkers.

Voor onze opdrachtgevers en cliënten is Thaeles een betrouwbare partner. Innovatief en flexibel en met een open stijl van zaken doen. Omdat wij de vraagstelling van onze opdrachtgevers telkens weer als uniek ervaren, leveren we altijd maatwerk. Hierbij passen we niet alleen traditionele methoden toe, maar ook creatieve en nieuwe werkvormen. Onze adviseurs zoeken op die manier steeds weer via de kortste, meest effectieve weg naar een passende en structurele oplossing.

Adres: Grotestraat 43, 5991 AV Baarlo
Telefoonnummer: 077-4650785
Stad: Baarlo
Route: Grotestraat 43
Postcode: 5991 AV



op zoek naar gerelateerd: Thaeles vacatures, Thaeles Eindhoven, Thaelens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thaeles BV Thaeles BV 0 meter Zeer tevreden, professionele en vriendelijke aanpak. Gaf me veel vertrouwen!!!
Recensies
Zeer tevreden, professionele en vriendelijke aanpak. Gaf me veel vertrouwen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid