facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tg Glashandel en Tg Slotenmakers

Tg Glashandel en Tg Slotenmakers

Info

TG Slotenmakers staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat voor reparatie aan sloten en glasherstel in Pijnacker en omstreken.

Geschiedenis

De slotenmakers en glaszetters van ons bedrijf staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten of is uw sleutel afgebroken misschien een ruit kapot of noodvoorziening nodig?
Bel onze 24 uurs slotenservice en calamiteiten dienst en er staat snel een slotenmaker og monteur bij u in de regio's Delft, Pijnacker, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer op de stoep om problemen met sloten en sleutels of glas schade te verhelpen.
Ook bij inbraakschade verzorgen wij de complete reparatie van uw hang- en sluitwerk en vervangen gebrokenruiten.

Meer weten over onze diensten, tarieven en mogelijkheden? Kijk verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via 015 88 980 88 of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected]
Wij helpen u graag!



"De slotenmakers en glaszetters van ons bedrijf staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten of is uw sleutel afgebroken misschien een ruit kapot of noodvoorziening nodig? Bel onze 24 uurs slotenservice en calamiteiten dienst en er staat snel een slotenmaker of monteur bij u in de regio's Delft, Pijnacker, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer op de stoep om problemen met sloten en sleutels of glas schade te verhelpen. Ook bij inbraakschade verzorgen wij de complete reparatie van uw hang- en sluitwerk en vervangen gebroken ruiten. Meer weten over onze diensten, tarieven en mogelijkheden?Kijk verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Reina prinsen geerligssingel 7, 2642AT Pijnacker
Telefoonnummer: 0158898088
Stad: Pijnacker
Route: Reina prinsen geerligssingel 7
Postcode: 2642AT


Recensies
Supersnel, supervriendelijk, supergoed meegedacht en supergoed opgelost!
Knap werk geleverd bij het vervangen van een lekkend dubbel glas in een dakraam. Netjes gewerkt en alles schoon en netjes achtergelaten. Vriendelijke mensen.
Snel, deskundig en kwaliteit. Vriendelijk personeel echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid