facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teylingenloop

Teylingenloop

Info

Een hardloopevenement uit de bollenstreek. Bij de langste afstand (10km) zal er worden gelopen langs de bollenvelden en rondom de Ruïne van Teylingen.

Geschiedenis

De Teylingenloop is een hardloopevenement die georganiseerd wordt door RKVV Teylingen.
De loop is ooit begonnen als crossloop, waar men over en om de voetbalvelden heenliep. Het was de bedoeling dat de loop een éénmalig evenement zou zijn (in verband met een jubileum van de voetbalvereniging), maar dit verliep toch anders.
Het parcours is er door de jaren heen anders bij gaan liggen. Sinds 2013 is namelijk de Ruïne van Teylingen in het parcours van de langste afstand (10km) opgenomen. Dit betekent dat men vanaf sportpark 'De Roodemolen' via verharde wegen langs de bollenvelden en naar de Ruïne van Teylingen zal lopen (en weer terug).
De ruïne van Teylingen geeft de loop extra karakter en het past helemaal bij de Teylingenloop, die gelopen wordt in Teylingen en wordt georganiseerd door RKVV Teylingen.
Per 2017 is er ook een wandeleditie aan toegevoegd, waarbij een mooie route is uitgestippeld van 10 km. Ook deze route zal onder andere langs de Ruïne van Teylingen gaan.

Wil je meer informatie over de loop, ga dan naar: www.teylingenloop.nl

Adres: Roodemolenweg 8, 2171 AX Sassenheim
Stad: Sassenheim
Route: Roodemolenweg 8
Postcode: 2171 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TOPkamp TOPkamp 978 meter Beetje frustrerend als er vereniging zo groot is met zoveel leden, dat ze dan niet ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid