facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Textiel Services Rijnmond B.V.

Textiel Services Rijnmond B.V.

Info

Textiel Services Rijnmond B.V. levert, reinigt, bedrukt en onderhoudt bedrijfskleding, PBM, schoonloopmatten en bedrijfshygiëne artikelen. Eigen showroom.

Geschiedenis

Textiel Services Rijnmond B.V. is de bedrijfskledingwasserij die zich sterk heeft gemaakt in het leveren, verhuren en onderhouden van bedrijfskleding, paarden dekens, pbm's, schoonloopmatten en bedrijfshygiëne apparatuur.

De ervaring leert ons dat naast de “ prijs”, met name professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en het nakomen van afspraken de basis is van een langdurige relatie. Vele bedrijven hebben reeds ervaren dat dit de sterkste kant is van Textiel Services Rijnmond B.V.

Textiel Services Rijnmond B.V. levert haar diensten door heel Nederland en is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Textiel Services Rijnmond B.V. is reeds jarenlang gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en onderhouden van bedrijfskleding.

Van raffinaderij tot laboratorium, van automonteur tot elektromonteur en van overall tot uniform.

Alle kleding wordt door ons op de juiste wijze verwerkt en behandeld. Graag zouden wij U onze diensten bewijzen en zo U en Uw medewerkers van veilige, prettige en schone werkkleding te voorzien!

Kiest U voor een relatie met Textiel Services Rijnmond B.V.? Dan kiest U ervoor om uw kleding op een zeer milieubewuste manier te laten verzorgen.



"Textiel Services Rijnmond is de specialist in het leveren en onderhouden van bedrijfskleding.Textiel Services Rijnmond heeft 2 core business:- Bedrijfskleding wassen https://www.tsrbv.nl/bedrijfskleding-wassen/- Bedrijfskleding kopen https://www.tsrbv.nl/bedrijfskleding-kopen/Het bedrijf biedt haar dienstverlening aan een breed scala van branches aan; van grote petrochemische raffinaderijen tot kleine garages, en van overheidsinstellingen tot zuivelfabrieken.Daarnaast biedt Textiel Services Rijnmond de volgende diensten aan:- Bedrijfskleding huren- PBM- Bedrijfskleding borduren- Textiel bedrukken- Bedrijfshygiëne- Schoonloopmatten"
Adres: Schrijnwerkerstraat 25, 3194AE Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 0104601488
Stad: Hoogvliet
Route: Schrijnwerkerstraat 25
Postcode: 3194AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peinemann Peinemann 421 meter Peinemann is sinds 1954 een begrip in de wereld van horizontaal en verticaal transpor...
Spijkstaal Spijkstaal 438 meter Spijkstaal is een fabrikant die zeer betrouwbare en degelijke producten produceert , ...
Stoutjesdijk Industriele Gassen & Cryotrans Stoutjesdijk Industriele Gassen & Cryotrans 673 meter Altijd op tijd met de levering. Betrouwbaar en professioneel.
Dräger Marine & Offshore Dräger Marine & Offshore 742 meter Mooi bedrijf met goede service en goede kennis van de producten die er verkocht worde...
MB Schoonmakers MB Schoonmakers 1 km Kwalitatief hoge schoonmaak met een specialisatie op recreatie woningen. Maar ook opl...
Verwater Verwater 215 km Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Ontdek of jij één van de pijlers v...
Recensies
Voor al uw bedrijfs textiel wat vakkundig wordt behandeld en met service geleverd en opgehaald
Eerlijke/ fijne partij om mee te werken.
Goedemiddag - de was door uw bedrijf was wel altijd schoon en netjes, maar ik vond de was vandaag toch nog netter verzorgd - alle overhemden in een apart hoesje - en bij dee andere tas met as goed ook een mooie verdeling gemaakt, met een extra tas - waardoor het netter bleef. Prima - mijn dank!!
Top service, mooie showroom waar je ook nog kleding Kan passen dank Vince Keller.
Geweldig schone bedrijf goede service
Zeer goede en snelle service met vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid