facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texhi

Texhi

Info

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.texhi.nl

Geschiedenis

Marco, Ton, Nils en Fabian zijn de oprichters van Texhi, hebben een passie voor onderwijs en willen met Texhi leerlingen helpen om hun mogelijkheden beter te benutten. Zij zien dat het nodig is om ook buiten school ondersteuning te bieden.



"Onderwijsinstelling"
Adres: Beatrixlaan 46, 1791 Den Burg
Stad: Den Burg
Route: Beatrixlaan 46
Postcode: 1791


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HeartLight Healing HeartLight Healing 126 meter Je kunt de blijste persoon worden die je kent. Daarvoor hoef je geen lange weg te gaa...
Art & Craft by Jacqueline Jimmink Art & Craft by Jacqueline Jimmink 242 meter This is the international page of Art & Craft by Jacqueline Jimmink. In her art and c...
De Texelse bijlesjuf De Texelse bijlesjuf 434 meter Eén op één begeleiding op maat voor het basisschoolkind
Sukha Texel Sukha Texel 2 km Sukha Texel, voor yogalessen, ayurvedische consulten en behandelingen en kookworkshop...
Recensies
Prima bereikbaarheid. Snelle reactie. Tevreden zoon. 1 Minpuntje, nl. het feit dat wij, als ouders, het lesmateriaal leerboek moesten organiseren en dat het even duurde voordat we hoorden dat de docent de lesmethode niet kende. Verder een groot compliment dat de bijlesdocent zelfs in een 'noodsituatie' 's avonds nog te hulp schoot.
Fijne kennismaking en geduldig, meedenkend en mooie proefles ervaren, ook in coronatijd online!
Onze dochter heeft net haar eerste bijles wiskunde gehad,en ze begrijpt het al veel beter,door de duidelijke uitleg en individuele begeleiding.Echt heel blij mee!
Een pakket van 10 lessen aangeschaft, een goed intake gesprek, een goed overzichtje gemaakt samen met de docent en vervolgens aan de slag. Ben tevreden.
Het contact met Texhi is vanaf het begin erg duidelijk geweest, de reactiesnelheid was erg snel. De docent is makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen.
Vakkundige begeleiding,na 1 les begreep onze dochter de leerstof!Op naar een goed cijfer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid