facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texel Cruiser

Texel Cruiser

Info

100 % elektrisch cruisen over Texel met de Texel Cruiser

Producten

Texel Cruisers



"100% Elektrisch Cruisen over Texel met onze unieke Texel Cruisers. De e-chopper met hoge fun factor."
Adres: De Vang 33-E, 1792CV Oudeschild
Telefoonnummer: 0222315555
ln.resiurclexet@ofni
Stad: Oudeschild
Route: De Vang 33-E
Postcode: 1792CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Recensies
Hoe krijg je je puber enthousiast om te gaan fietsen op Texel? Door een e-fatbike te huren! Dat mag al zodra ze 1.50m lang zijn en dat haalde onze slungel. Twee weken geleden hadden we voor het eerst een Knaap fabike gehuurd en toen we zagen dat Texel cruiser deze ook aanbood, was de puber snel enthousiast. Van te voren fijn en snel contact gehad via de app en online de reservering gemaakt. We werden vriendelijk ontvangen en konden de auto gratis parkeren op eigen terrein. We kregen een plattegrond en route tips mee voor onderweg. Helaas geen Knaap fatbike voor ons. De vloot bestaat voor het grootste gedeelte uit fatbikes van een ander merk. In principe geen probleem natuurlijk, maar op de weg merkten we het verschil wel degelijk. Deze fatbike is gemaakt door een scooterfabrikant en dat merkten we toen we ‘gas’ gaven. De fiets trekt je echt vooruit en gaat enorm hard. We hebben de hele dag in versnelling 1 gereden met veel remmen en nog werden we vooruit getrokken. Bij de Knaap hadden we meer controle over de fiets. Dat is prettig, zeker als je over een druk fietspad rijdt of langs het water. We komen zeker terug, maar dan wel voor een echte Knaap fatbike.
Heerlijke, goeie, ervaring. Leuk en redelijk geprijsd. Het was sowieso prachtig weer die dag. Best wel veel plaatsen bezocht, ondanks dat er weinig info over de toestand van de accu was. Ik heb begrepen dat er nu ook dubbele accu paketten gemonteerd kunnen worden. Dan is de vuurtoren dus ook makkelijk bereikbaar. Wind in je haren en voor de rest heerlijke stilte en genieten. Doen!!!
Leuke ervaring en een prima manier om het Eiland helemaal te kunnen bekijken. Het bedrijf echt dik in orde goede service en vriendelijke mensen en tevens flexibel zijn doen niet moeilijk als je wat te laat terug bent. Dit jaar zijn wij er zeker weer!!
Direct na aankomst heb ik met mijn dochters 15 en 18jaar het eiland verkend met fatbikes. We hebben ontzettend veel lol gehad. Wat een tempo en lekker in buitenlucht. De bikes waren prima onderhouden, stonden op ons te wachten gereserveerd vooraf en vriendelijke service. Aanrader!!
Fatbikes gehuurd. De bikes stonden al klaar toen we aankwamen. Goede uitleg en info over de bikes en Texel. We hebben heerlijk getoerd met deze bikes. Volgende keer Texel gaan we hier zeker weer huren.
Super tof bedrijf! Heerlijk genoten op het eiland en super veel lol gehad op de e fat bike
Superleuke manier om het eiland te verkennen, echt een aanrader! We hadden helaas pech onderweg en direct kwam er iemand om de e-bike om te ruilen, goede service!
Een echt leuke manier om het eiland te verkennen. Ook leuk voor bijvoorbeeld teambuilding.
Geweldige service. Leuke trip op Texel gemaakt. Dochters vonden, dat is een blijvertje. Net zoals de trip naar vlieland, de koog, utopia, Texel Zoo, Oudeschild haven met alles erop en eraan. Nu ook trip over lancasterdijk met de E-apparaten is een must maakt niet uit welk weer.
Voordat we naar Texel gingen 2 fatbikes via de website gehuurd en betaald. Op de afgesproken dag stonden de fatbikes netjes klaar, kregen we uitleg en konden we heerlijk op pad. Volgende keer huren we hier weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid