facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texel Brewery

Adres: 214 Schilder Weg, 1792 CK Oudeschild
Telefoonnummer: +31222315782
Stad: Oudeschild
Route: 214 Schilder Weg
Postcode: 1792 CK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beeldboekers Beeldboekers 1 km Foto- & videocontentbureau
Elmiezz Elmiezz 2 km Gezellige winkel met leuke opties en een leuke eigenaresse!
Bookzo Bookzo 2 km Aardige kundige mensen en een fijn programma om mee te werken
EventsTexel EventsTexel 2 km Bedrijfsuitje, familieweekend, vriendenweekend, vriendinnenweekend, businessevent het...
Recensies
Goed advies gekregen voor de biertjes. De beste man adviseerde ons dat we ook moeten gaan voor het biertje "Noorderwiend" omdat we ons bierpakket nog op de fiets mee mochten nemen richting het noorden, tegen de felle wind in. Nou dat hadden we geweten, helse tocht. Maar de biertjes zijn bij hun bestemming aangekomen.
Leuk om deze brouwerij te bezoeken en hun verhaal over de geboorte van hun trotse bier te horen. Leuk prigramma ondanks covid-19 beperkingen.
Winkel geopend, proeflokaal helaas niet tbv corona. Netjes en vriendelijk geholpen.
Hele leuke brouwerij. Door Covid-19 geen rondleiding, maar doen hun best met de proeverij. Ziet er verzorgd uit.
Altijd leuk om hier te zijn. Ze volgen de maatregelen goed op en hebben het leuk aangepast waardoor de "rondleiding" alsnog leuk en leerzaam is. Natuurlijk lekkere biertjes mee genomen voor thuis.
Zeer fijne duidelijke vol humor uitleg. Jammer dat er geen proeverij kon ter plekke maar mooi geregeld met bier mee naar huis en glas. Hoop toch nog een keer terug te komen Als de volledige rondleiding is te doen
Door Coronamaatregelen helaas de brouwerij zelf niet kunnen bezichtigen. Maar de persoon die het verhaal deed, deed dit super leuk. Helaas ook geen proeverij aan het eind, maar wel diverse flesjes speciaalbier meegekregen om thuis te drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid