facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texaco Veenstra Buitenpost

Texaco Veenstra Buitenpost

Info

Bemand autowas- en tankstation en aanhangerverhuur. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop!

Producten

verkoop van benzine, diesel, lpg, motorolie, autolampen, autogeuren, ruitreinigingsproducten, cadeaus, bloemen, snoep/ drinken en ijs. Daarnaast een wasstraat en verhuur van aanhangers.

Adres: Kuipersweg 74-a, 9285SW Buitenpost
Telefoonnummer: 0511541222
Stad: Buitenpost
Route: Kuipersweg 74-a
Postcode: 9285SW


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:30
Dinsdag: 07:00 - 20:30
Woensdag: 07:00 - 20:30
Donderdag: 07:00 - 20:30
Vrijdag: 07:00 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 20:30
Zondag: 09:30 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: texaco in de buurt, auto veenstra buitenpost, texaco tankstations, texaco nederland, texaco hoofdkantoor, texaco a50, texaco shop assortiment, texaco verdwijnt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texaco Veenstra Texaco Veenstra 5 meter Leuke winkel vriendelijke personeel en de brandstof prijzen zijn ook wel goed
Recensies
Leuke winkel vriendelijke personeel en de brandstof prijzen zijn ook wel goed
Ze schijnen heerlijke ballen te hebben. Ze zijn écht lekker. Mooi.
Huur ik vaak mijn aanhanger
Mooi rustige pomp met wasserette erbij en klant vriendelijke bediening .
Ik heb hier mijn auto met de hand gewassen in de wasbox. "Krasvrij wassen" gaat hier helaas niet op. Mijn hele gewrapte dak vol met krassen. Ik ben er meteen mee heen geweest, maar ik kon niet aantonen dat het daar is gebeurd, dus ook geen compensatie. Was dus hier je gewrapteauto niet!!! Ik ben hier 5 jaar vaste klant geweest voor zowel het tanken en toen ik een auto kocht ook voor onderhoud, maar ik zoek wel een andere garage!
Top station. klantvriendelijk, betaalbaar met brandstof en klantgerichte voorzieningen. Wasstraat, stofzuiger, digitale bandenpomp en voldoende shop keuze met uiteraard een lekker bakje koffie beperkte catering naar keuze.
In 1 woord: top. Al jaren klant en ga er zo nu en dan nog wel eens tanken of mijn auto wassen. Aardig personeel en goede eigenaar, of niet Siempie = zeker aan te raden!
Het was een goede plek! Mijn nicht werkt daar! Goede service.
Ik hoorde dat de gehaktballen geweldig waren top! Alleen ze lijken wel een beetje op olifanten drollen dus pas dit aan dank u! van daar de -1 ster.
Goede service van de jongeman Heeft mij geholpen met banden oppompen van mijn auto Dat heb je als vrouw alleen staand bent Hij werkt in de winkel daar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid