facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texaco Lichtenvoorde

Texaco Lichtenvoorde

Info

Texaco Lichtenvoorde bevindt zich op een niet te missen locatie aan beide zijden van de Twente-Route (N18) in Lichtenvoorde.



"Esso Lichtenvoorde bevindt zich op een niet te missen locatie aan beide zijden van de Twente-Route N18 in Lichtenvoorde. U vindt hier een zeer compleet benzine- station met een breed shopassortiment met diverse zoetwaren, autoaccessoires, verse broodjes en warme snacks met als specialiteit de boeren gehaktbal uit Esso Lichtenvoorde is 24 uur per dag bemand, dus mocht u onverwacht een cadeautje nodig hebben, dan heeft de shop boeketten en allerhande cadeautjes. Daarnaast is er aan de andere zijde van de weg de mogelijkheid tot tanken met PIN en diverse tankkaarten. Als extra service biedt Esso Lichtenvoorde de mogelijkheid tot het huren van een verschillende soorten aanhangers."
Adres: Europaweg 18, 7131 JG Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544 - 372 640
Stad: Lichtenvoorde
Route: Europaweg 18
Postcode: 7131 JG



op zoek naar gerelateerd: Texaco lichtenvoorde aanhanger, Tanken Lichtenvoorde, Texaco aanhanger huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulf Lichtenvoorde Gulf Lichtenvoorde 471 meter Fijne plaats om te tanken. Als het nodig is helpen ze je.
Recensies
Midden in de nacht, een lichtpuntje voor elke verdwaalde reiziger. Brandstof voor auto en bestuurder.
Vorige personeel veel vriendelijker. Personeel wat er nu staat krijg je een grote smoel van.
Zeer duur qua brandstof, wel een uitgebreide winkel erbij met echt vriendelijk personeel
€14 kwijt voor twee energy en twee broodjes. Dat tot daar aan toe, maar de broodjes waren zo droog als de woestijn. Met recht veel te prijzig voor de kwaliteit!
Niet duidelijk aangeven dat ze ineens niet meer 24/7 open zijn terwijl je er een halfuur voor rijd
Lekker 1 keer per week heen met vrienden alleen is duur maar de enigste die open is om 12 uur 's nachts maar goede producten en personeel is aardig
Lekker bakkie koffie, vriendelijk personeel
Ben vóór Grolle...In Groenlo heb je ook wel tankstations waar je dezelfde vloeibare brandstof kan tanken. Ligt aan de openbare weg, zodat je makkelijk in- en uit kan rijden. De rubberslang moet je zelf hanteren om de tank met benzine gevuld te krijgen. Menig Lichtenvoordenaar heeft hier inmiddels wel een herinnering liggen om zijn of haar auto rijdend te houden.
Omdat je er 24/7 kunt tanken, en vooral omdat er in de weide omgeving, géén ander- de hele nacht door- de lekkerste gehaktstaven klaar maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid