facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texaco

Adres: Rijksweg N11, 2411 NE Bodegraven
Telefoonnummer: +31172612298
Stad: Bodegraven
Route: Rijksweg N11
Postcode: 2411 NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Total 20 meter Goedkoop tanken bestaat niet meer. Minder duur wel.
Bp Bodegraven Bp Bodegraven 270 meter Super slecht hoor duurde benzine geen wc Wat? Ja geen wc bij Macdonald's hebben ze!!!...
BP BP 279 meter
Shell Shell 1 km Vandaag de auto weer gewassen in de wasstraat. Prima resultaat. Maar het was dan ook...
BP BP 1 km
TEXACO TEXACO 1 km Tja wat kan ik zeggen over een onbemande pomp Je komt aan rijden met lood in je scho...
Recensies
Zoals alle esso tankstations kan je in de shop verschillende snacks en drinken kopen. Alleen jammer dat er weinig parkeergelegenheid is.
Schone plaats en goede behandeling
Eerst €0.70 betalen en dan zo'n vieze smerige stinkende toilet aantreffen.
Moest even stoppen en kocht een Sub, bij Subway, even toiletteren en weer verder... Aardig en behulpzaam personeel moet ik even toevoegen, daarom ook een 5 ster.
Esso zoals Esso hoort te zijn.
Wou mijn briefje van 100 niet aannemen. Ik vroeg haar mij te laten zien waar ik dat kon zien, zoals bv een sticker maar die was er niet. Volgens de medewerker moest ik 70 euro uitgeven om dat briefje te mogen gebruiken. De medewerker die dat zei ging heel vlot naar achteren uit het zicht in een kamertje nadat ik zei dat het raar was en dat ze mocht aantonen waar het stond dat ik niet met een briefje van 100 voor een totaal van 13,50 mag afrekenen. Volgens de medewerker had men niet eens genoeg contanten in de kas daarvoor. Als dat zo is, raad in aan deze armoedige zooi te sluiten. Iig mij zien jullie niet meer, ik rijd wel door.
Lekker makkelijk snel tanken, over de prijs van de benzine in het algemeen tegenwoordig zullen we het maar niet hebben hè?!
Erg leuk en kundig personeel. Ruime shop/winkel met zeer breed assortiment. Vershoek zag er goed verzorgd uit maar kon mij toch niet verleiden. Jammer dat toilet geld kost. Zie je steeds vaker maar snappen doe ik dat niet. Brandstofprijzen zijn er concurerend tot gewoonweg laag.
Geen woorden, gewoon prima
Ruim tankstation. Voor de hoeveelheid verkeer zouden er enkele pompen meer mogen zijn. Zeer goede prijsstelling. Is 1 van de goedkoopste in de regio ondanks de grote weg waar ze zijn gelegen. Helaas slechts van 1 zijde bereikbaar dus opletten wanneer je gaat tanken. Alle brandstoffen zijn verkrijgbaar. Grote shop erbij. Personeel is vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid