facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texaco de Schans

Texaco de Schans

Info

Hier vind u de aanbiedingen en overige informatie van Texaco de Schans

Adres: Steenbergseweg 6, 4661RJ Halsteren
Telefoonnummer: 0164681264
Stad: Halsteren
Route: Steenbergseweg 6
Postcode: 4661RJ



op zoek naar gerelateerd: Laaiin
Recensies
Der sta bij tijden dat tie open is ma tot vrij tot 9 open maar wij stonden daar net om te tanken en hij was dicht
Een adapter gekocht. Medewerker zei het bonnetje te bewaren voor als deze het niet doet. Terplekke geprobeerd en deed het inderdaad niet. Geld teruggekregen en aan ons het verzoek de adapter weer in de winkel te hangen...
Jammer dat het tank pistol flink lekte en daardoor kleding onder de benzine zat. Verder vriendelijk personeel.
Online staat dat de shop open is tot 9 uur, was om half 9 al donker binnen en de deur zat op slot…
Ik was gisteren dit benzinetank maar die Een Een oude vrouw werkt zij is discriminatie van mij gedaan ik ben goeie onderwijs vrouw zei Nodig cursus goed communicator om te leren wij het echt echt echt van mij gemaakte discriminatie ik woon dichtbij ongelofelijk nog leren customer service skills Wat zijn nodig is . Overtuigende spreekvaardigheid. Denk aan de meest overtuigende spreker in uw organisatie. ... Empathie. ... Aanpassingsvermogen. ... Mogelijkheid om positieve taal te gebruiken. ... Duidelijke communicatieve vaardigheden. ... Zelfbeheersing. ... Verantwoordelijkheid nemen. ... Geduld.
Veel te duur en te krap, je moet bijna door de shop heen rijden vanaf de rechter pomp..
Gunstige liggen, daar blijft het bij. Zelfs met een tankpas van de zaak tank ik hier nooit. De Texaco is slim en schermt de actuele prijzen af grote bord aan de weg. Het geval is namelijk dat ze 10-25 cent per liter duurder zijn dan een tankstation verderop zie toegevoegde foto. Wees bewust van de prijs.
Ontzettend onvriendelijk behandeld door de vrouw achter de balie. Ik vroeg naar de sleutel voor het toilet, en ze deed net alsof ze deze kwijt was. Bizarre situatie, vermijden.
Het is een tankstation waar ik niet graag kom, maar als ik er toch moet zijn gaat altijd wel heel vlot. Je wordt er altijd snel geholpen en afhankelijk wie er staat, wordt vrolijk of somber geholpen. Voor de rest kun je hier goed tanken en kun je snel iets pakken zoals drinken of een snack voor onderweg.
De brandstof is hier veel te duur. een paar honderd meter verderop zit Berkman, scheelt je zo'n 15 cent per liter Ook is de bandenpomp constant kapot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid