facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Texa Nicon Groep

Texa Nicon Groep

Info

Texa Nicon Groep is al jaren lang een specialist op het gebied van gebitumineerde daken.
Bij ons bent u altijd welkom voor advies, het bedenken en realiseren van betrouwbare daken.

Geschiedenis

Texa Nicon Groep is al jaren lang een specialist op het gebied van gebitumineerde daken.
Bij ons bent u altijd welkom voor advies, het bedenken en realiseren van betrouwbare daken.

Adres: Vlotlaan 41, 2681 RW Monster
Telefoonnummer: 0174-244962
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 41
Postcode: 2681 RW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alphadak Alphadak 81 meter Dak was aan vernieuwing toe. Mooi resultaat geworden, vakkundig werk geleverd door vr...
Recensies
Slecht. Verzetten met enige regelmaat op het laatste moment gemaakte afspraken omdat ze "...op een grote klus zitten...". Nemen 'schade' op om het juiste materiaal te kunnen bestellen. Bestellen vervolgens verkeerde spullen. Zit bijna twee maanden met een lekkage. Met een beetje geluk ergens medio januari 2020 ben ik aan de beurt. Kleine klusjes zijn blijkbaar niet interessant.
Snelle en goede afspraken die ook geheel worden nagekomen. Prettige mensen, zeer gedreven.
Zeer professionele en vriendelijke medewerker die de daklekkage zeer snel verholpen heeft. Een aanrader.
Voldoende informatie, telefonisch goed bereikbaar en goede service
Vertaald door Google Dit is het slechtste bedrijf dat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik raad ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan, zelfs één ster is te veel. De kwaliteit van de werken is zo slecht dat je zelfs in een derdewereldland dit niveau van onprofessionaliteit niet kunt verwachten. Na een jaar zijn de werken nog niet klaar en moest het hele gebouw maandenlang zonder balkons. De vloer beweegt, veiligheidsregels worden niet nageleefd en de balkons zien er niet alleen verschrikkelijk uit, ze zijn ook veel kleiner dan voorheen en niet veilig. Dit bedrijf maakt gebruik van veel onderaannemers en niemand is verantwoordelijk en aansprakelijk, ze duwen de bal gewoon door en klagen naar elkaar. Raad sterk aan om ze niet te gebruiken. Origineel This is the worse company I have ever experienced in my life. I strongly advice not to engage with this company, even one star is too much. The quality of the works is so poor that not even in a third world country you can expect this level of unprofessionalism. After one year works are not finished, and the all building had to say without balconies for months. The floor is moving, safety rules have not been respected and the balconies not only look terrible but they are much smaller than before and not safe. This company uses many subcontractors and nobody is responsible and accountable, they just push the ball and complaints to each other. Strongly advise not to use them.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid