facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teuny's Thee Tuin

Teuny's Thee Tuin

Geschiedenis

Gelegen aan mooie wandel en fietsroutes is onze theetuin een ideale plek voor een stop tijdens uw wandel en fietstocht voor een heerlijk kopje koffie of thee.

De theetuin biedt u een schitterend wijds uitzicht over de weilanden. Door de rust in dit gebied en het kleinschalige karakter leent deze plek zich uitstekend om te genieten van een kopje koffie of thee met heerlijk zelfgemaakt gebak.

Adres: wijtgraaf 28, 3849pn Hierden
Telefoonnummer: 0341451103
Stad: Hierden
Route: wijtgraaf 28
Postcode: 3849pn



op zoek naar gerelateerd: Theetuin Veluwe, Theetuin Nunspeet, Theetuin Hulshorst
Recensies
Leuke plek, mooie landelijke omgeving. Kamers zijn wel beetje gedateerd. Heel aardige mensen.Kamers: 4/5
Heerlijke plek om even bij te komen. Hele lieve mensen en een fijne eigen kamer met badkamer. Het ontbijtje is heerlijk. Ik raad deze plek aan!
Zeer genoten van het verblijf bij Teuni’s Theetuin. Bij aankomst gelijk een warme en gezellige sfeer. De kamer is schoon en netjes onderhouden. Er is een moderne badkamer aanwezig en eventueel een extra slaapkamer. Bij het ontbijt is er zeer veel diversiteit en zijn er heerlijk verse dingen bereid. Het smaakte fantastisch. Teuni’s Theetuin heeft een goede ligging net buiten het centrum van Hierden. Vanuit de tuin van de B&B kijk je over een prachting landschap met dieren.
Super gastvrij, perfect ontbijt en heerlijk geslapen! Zeker de moeite waard.Kamers: 5/5
Gezellig koffie of thee met wat lekkers. Aardige gastvrouw en gastheer. Aan te raden!
Een beetje gedateerd maar wel een heerlijk goed ontbijt.
De appeltaart was heerlijk en de ligging is geweldig!
Geweldige b&b en mooie omgeving
Zeer gastvrije mensen!
Vertaald door Google Super mooie plek. De zon is lekker. De plaats is schoon en gezellig. De eigenaar is super respectvol en vriendelijk. We kwamen hier met ons kleine meisje van een jaar oud dat vrij kan rondlopen en nieuwsgierig is naar alles l. Origineel Super pretty place. The sun is nice. The place is clean and cosy. The owner is super respectful and friendly. We came here with our little one year old baby girl who can roam free and be curious of everything l.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid