facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teun Aarden Presentator & Producent

Teun Aarden Presentator & Producent

Info

Presentatie & Productie

Geschiedenis

Teun Aarden (geboren op 8 februari 1991), freelance presentator en dagvoorzitter. Zijn onuitputtelijke energie, bevlogenheid, bravoure, spitsvondigheid en oprechte interesse in zijn publiek en haar onderwerpen kenmerken deze spreker. Zijn affiniteit met jongeren is onder andere te zien in zijn werk en opdrachtgevers van de afgelopen jaren.

Zo was hij als presentator betrokken bij de web-serie ‘Project Aap’, waarbij hij met een groep MBO-scholieren een nieuw dierenverblijf realiseerde in Dierenpark Amersfoort, maar hij is ook het gezicht van verschillende jongerencampagnes voor o.a. Unie van Waterschappen en Bouwend Nederland.

Ook voor een publiek zonder jongeren heeft Teun Aarden bewezen uit de voeten te kunnen zo wist hij afgelopen jaren ook zalen vol managers, beleidsmakers, ambtenaren, politici uit o.a. de Bouw- en Onderwijssector te bespelen.

Onder het motto “voorlezen kan iedereen, dus weg mat dat papier”, bespeelt Teun zijn publiek op aanstekelijke wijze met behulp van zijn sterk improvisatievermogen en kundige voorbereiding. Afgelopen jaar was hij als dagvoorzitter verbonden aan de International Junior Science Olympiade (IJSO), Hilversum Media Campus (Beeld en Geluid) en velen andere evenementen. Teun schitterde als presentator op Festival Mundial, in het AFAS-stadion, en was onlangs te zien als woordvoerder bij het RTL7-programma ‘Greenproject’
In alle producties waar Teun Aarden voor de camera staat of op het podium verschijnt is hij niet slechts “de presentator”, maar ook programmamaker, regisseur, (jongeren)coach, gastheer ofwel ten allen tijden betrokken bij de productie of het evenement.

Met TAPP (Teun Aarden Producties & Presentaties) is Teun Aarden verantwoordelijk voor en betrokken bij unieke mediaproducties. Die betrokkenheid, zijn frisse blik, professionele ervaringen(in het verleden was hij betrokken bij meerdere bioscoop- en televisieproducties en was hij regisseur bij verschillende cross-over theaterproducties) en zijn creatieve invalshoek zorgen voor unieke en frisse uiteenlopende manifestaties en producties.

Op verschillende evenementen was Teun Aarden ook spreker, coach of workshopleider op het gebied van creatief denken, trends en jongeren. Ook wist hij bij verschillende bijeenkomsten de combinatie te maken van verschillende functies zo was hij zowel dagvoorzitter en producent, dagvoorzitter en workshopleider en presentator en organisator.

Nieuwsgierig geworden? Een prangende vraag? Wil je me graag spreken? Ga dan naar www.teunaarden.com.

Adres: 5102 Dongen
Stad: Dongen
Postcode: 5102


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid