facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tetske: Fikst 't

Info

De naam zegt het al; Tetske fikst ’t! Hét communicatie-, meedenk-, ‘zo-gaan-we-het-doen!’, organisatie-, support-, marketing-, én adviesbureau.

Geschiedenis

Mijn slogan zegt het al; Tetske fikst 't! U kunt mij inschakelen voor uiteenlopende projecten of support. Om het voor u iets overzichtelijker te maken heb ik mijn diensten uitgesplitst in Marketing, Sociale Media en Support. Met mijn diensten ben ik gespecialiseerd om het (MKB) Midden Klein Bedrijf te bedienen.


Marketing
Geen zin of de mogelijkheid om tijd te besteden aan uw marketing? Maar u vindt eigenlijk wel dat het belangrijk is? Dan fikst Tetske het! Een nieuwe flyer, brochure of zelf een hele nieuwe website? Ik kan het voor u coördineren en fiksen. Ik zorg voor de coordinatie met de website maker, grafische vormgever en drukkerij. U kunt meer tijd besteden aan de kernactiviteit van uw onderneming en ik zorg voor de marketing. Van kleine tot grote marketingactiviteiten, alles is mogelijk. Ik treed op als coördinator en denk met u mee in acties en plannen.

Sociale Media
U wilt eigenlijk wel iets met Facebook en Twitter maar begrijpt eigenlijk helemaal niets van die sociale media. Dan komt u bij mij! Ik kan u een abonnement aanbieden zodat ik de ‘last’ van u overneem. Of ik kan u trainen, één op één zodat u in de toekomst zelf updates, blogs en acties kan plaatsen op uw sociale media profielen.

Support
Ik lever support aan de MKB ondernemer in de breedste zin van het woord. Wellicht heeft u een website maar geen tijd om het te onderhouden of u wilt wel graag een klein evenement in uw winkel organiseren maar het ontbreekt aan tijd? Misschien vind u het ook wel handig om iets meer te weten over MS Office Excel, Word en Powerpoint, ook daarin kan ik u trainen. Door mijn veelzijdige opleidingen en ervaringen kan ik support leveren op veel fronten.

Aarzel niet en neem contact op! Laten we eerst vrijblijvend kennismaken, als het klikt kunnen we kijken wat ik voor u allemaal kan fiksen.

Adres: Nieuwstad 4a, 7241 DN Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0613100239
Stad: Lochem
Route: Nieuwstad 4a
Postcode: 7241 DN



op zoek naar gerelateerd: Tetske van Loon, Tetske Avontuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deugniet Deugniet 206 meter Deugniet is ontstaan door muziek liefhebbers met passie voor house en techno. Binnenk...
Plan je bruiloft Plan je bruiloft 1 km Vind snel en gratis de bedrijven die u nodig heeft voor het organiseren van uw bruilo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid