facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TESTA ROSSA caffe NL

TESTA ROSSA caffe NL

Info

TESTA ROSSA caffè is een Italiaanse espresso koffie met een koffieconcept voor de horeca, restaurant, lunchroom of koffiebar, beleef de Italiaanse passie in uw kopje.

Adres: Dorpskade 31, 2291HN Wateringen
Telefoonnummer: +31174769103
Stad: Wateringen
Route: Dorpskade 31
Postcode: 2291HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZW-Sports ZW-Sports 720 meter ZW-Sports is een totaalleverancier van sport en werkkleding .
Huyser Interieur Huyser Interieur 822 meter Bij Huyser Interieur vindt u de nieuwste trends op het gebied van Vloeren, Gordijnen,...
Clrshairstudio Clrshairstudio 851 meter Gezellige herenkapper
Trimsalon Metaasmorfose Trimsalon Metaasmorfose 922 meter Bobby komt al 3 jaar bij Meta! Hij is dol op haar, altijd neemt Meta ruim de tijd en ...
HIGH SECURITY international BV HIGH SECURITY international BV 1 km HIGH SECURITY international B.V. is producent en leverancier van geavanceerde en geïn...
Recensies
Ik haal me boontjes altijd Top
Na de revisie is mijn espresso-machine weer als nieuw. Ik ben super geholpen en kan weer jaren genieten van mijn espresso-machine. Bedankt voor dit vakmanschap! Espresso perfetto is een absolute aanrader!
Heerlijke koffie en italiaanse biscuits. Rustige locatie, waar je mooie expresso apparaten en aanverwante artikelen kan kopen.
Heel leuke zaak waar je lekkere koffie en thee kunt kopen maar ook zeer lekkere koffie ter plaatse kunt drinken. Was voor ons de ideale start om Den Haag te leren kennen. Instant vakantiegevoel. Vriendelijke zaakvoerder.
Top service!!! Yasin is een vakman! En de beste koffie bonen in huis!
Na twee dagen, probleempje met de molen van Quick mill espresso apparaat. Telefonisch konden we dit niet oplossen. Volgende dag naar den Haag, machine vervangen door nieuwe en tevens goede uitleg van de juiste werking ter plekke. Voor de lange reis kreeg ik ook nog een blik koffie mee. TOP.
Yasin is vriendelijk, behulpzaam, eerlijk over de mogelijkheden van de machines en zeer betrokken bij de verkoop. Als je op zoek bent naar een mooie espressomachine voor thuisgebruik ben je bij Perfetto aan het goede adres!
Smaken verschillen
Goeie informatie, fijn en snel geholpen met weer een mooi nieuw bonenreservoir voor de Demoka!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid