facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TessaSpijker.nl

TessaSpijker.nl

Info

grafisch ontwerper / illustrator
Portfolio : www.tessaspijker.nl

Geschiedenis

Ik ben Tessa Spijker, Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding interactief vormgever afgerond. Daarnaast ben ik nu 2 jaar actief als grafisch vormgever en ontwerp ik o.a. logo's, folders, posters etc. voor beginnende en professionele bedrijven.

Ik vind het super leuk om hierin mijn creativiteit en passie in kwijt te kunnen! Om een goed ontwerp neer te zetten moet het behalve mooi, ook duidelijk en persoonlijk zijn. Maar uiteindelijk gaat het er allemaal om dat de boodschap overkomt bij de mensen, om dit te bereiken is toch wel de leukste uitdaging die er is!

Bekijk mijn portfolio voor mijn gemaakte werk!

Interesse in een nieuwe huisstijl, poster, logo, folders, website ect? Neem dan contact met me op!

Meer informatie en mijn portfolio op www.tessaspijker.nl



"Met een professionele huisstijl, moderne website, hippe festival posters, zetten we jou bedrijf op de kaart!"
Adres: bosmastraat 9, Balk, Friesland, Netherlands
Stad: Balk
Route: bosmastraat 9


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SYLontwerpt SYLontwerpt 487 meter • Grafisch ontwerp • Design
Upgrade Designs Upgrade Designs 803 meter Een profesioneel grafisch ontwerper die openstaat voor vernieuwing, en ik moet eerlij...
Recensies
Tessa heeft mijn logo, visitekaartje en website ontworpen. Hierbij heeft zij goed geluisterd naar mijn wensen en heeft zij een huisstijl ontworpen die helemaal bij mijn onderneming past!
Tessa is super professioneel in haar werk, kwam met goede ideeën en originele plannen, maar hield tegelijkertijd in de gaten waar wij om gevraagd hadden. Dit resulteerde in een prachtig logo. Precies wat we wilden én alsnog beter dan onze verwachtingen!! Erg blij mee!
Denkt goed mee met wat je wil en zorgt voor snelle levering!
Tessa heeft maar een paar woorden nodig om iets moois neer te zetten. Kwaliteit gegarandeerd.
Tessa ontwerpt met regelmaat posters voor evenementen en artiestenprogramma's. Net even anders dan anders.....creatief, origineel en snel. Te gekke samenwerking!!
Super tevreden over het logo en uitstekende samenwerking. Alles in overleg mogelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid