facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor tessArt design

tessArt design

Info

Ik leg de bijzondere en normale momenten vast, de grote en de kleine dingen. Met creativiteit verbeeld ik graag de schoonheid en magie in het gewone leven.

Geschiedenis

Met passie breng ik het leven op pure wijze in beeld. Jouw levensmomenten: geboorte, liefde, hobby, werk, passie. Met fotografie, illustratie, kaarten en ontwerp geef ik vorm aan deze herinneringen en help jou graag je leven zo eigen en authentiek mogelijk weer te geven.



"Bruidsfotografie, lifestylefotografie en portret, fotobewerking en retoucheren, creatieve concepten en kinderfotografie"
Adres: Borne
Telefoonnummer: 06-53576244
Stad: Borne


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miortok Fotografie Miortok Fotografie 1 km Top fotograaf hele bijzondere foto's
Nera K. Fotografie Nera K. Fotografie 1 km Bij de Sahara in Ommen heb ik mijn zwangerschapsshoot door Karen laten doen. Het voel...
Jeroen van der Kraats Jeroen van der Kraats 2 km Professioneel landschaps- en natuurfotograaf. Begeleider van fotografieworkshops.
HappyMemories HappyMemories 2 km Omdat fotografie een grote uit de hand gelopen hobby van mij is, heb ik HappyMemories...
MadebyMerlin - fotografie MadebyMerlin - fotografie 2 km Merlin was ons trouwfotograaf op onze bruiloft, Haar foto’s zijn echt waanzinnig mooi...
Recensies
Tessa heeft bij ons de bruiloft vastgelegd in juni. Ze is super enthousiast, erg gezellig om erbij te hebben en maakt fantastische foto's. Ze heeft elk mooi moment vastgelegd. We kijken nog steeds elke week in het fotoboek en kunnen er geen genoeg van krijgen!
Ik heb in 2018 Tessa gevraagd bruidsfoto's te maken van onze bruiloft. Wij zijn nog steeds heel erg blij met de foto's. Tessa is heel relaxed tijdens het fotograferen en daardoor bleven wij dit ook. Ook droeg ze leuke ideeën aan voor poses, fijn want wij zijn helemaal niet zo creatief. Ze heeft een leuk voorstel gedaan voor een mooie filter over de foto's en een mooi boek gemaakt. In 2021 heeft ze prachtige gezinsfoto's gemaakt van ons gezin. Dat was een uitdaging met een eigenwijze dreumes en kleuter.. maar het is echt bijzonder hoeveel mooie foto's er toch door Tessa geschoten zijn! Ze denkt heel fijn mee en sluit goed aan bij je eigen stijl.
Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft zijn wij bij Tessa uitgekomen. We wilde graag niet alleen statieportretten, maar vooral spontane foto’s en foto’s die sfeer weer gaven. Dit is gelukt! Wij zijn super blij met de foto’s, het album en hoe het contact verliep. En daarnaast is Tessa ook gewoon een heel leuk mens! Ze mengde zich op een positieve manier onder de mensen, waardoor iedereen spontaan en open op de foto staan. Knap hoe ze het voor elkaar kreeg om aanwezig te zijn, zonder op de voorgrond te staan.
Heel blij met haar fotobewerking van een foto van mijn shoot, die vol zat met regendruppels! Zeker aan te bevelen, ze kan toveren met foto's!
Nu 2x een shoot gehad. Heel erg blij met de prachtige foto's. Beide keren zeer ontspannen shoot, ze neemt de tijd voor je. Hele spontane foto's. Tessa is een hele fijne persoonlijkheid, gemakkelijk in de omgang. Foto's heel snel gekregen. Super service!
Een fotoshoot met Tessa is van begin tot eind een feest. In overleg geeft ze aan hoe ze de mooiste plaatjes kan schieten, creatief, out of the box, echte foto's! Super service, super invulling van de shoot, en qua prijs/kwaliteit ronduit fantastisch! Een aanrader voor echt iedereen!!!
Tessa heeft mij ontzettend lief en goed geholpen. Ik ben ook fotograaf en zocht iemand die mij wat kon uitleggen over flitsen. Ze weet er veel van en ze is ontzettend lief en behulpzaam. Als ik voor haar lens zou staan, zou ik me 100% op me gemak voelen!!!
Tessa heeft mij snel en goed geholpen met een kleine aanpassing in Photoshop voor een fotoreportage, aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid