facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesli Kindermode

Info

Kom naar Groenlo en shop in onze gezellige winkel vol leuke, hippe en te gekke merken!
#daretobedifferent #alwaysbeawesome #daretobefunky #beyourself

Geschiedenis

Hippe en eigenwijze kindermode zaak in modestad groenlo! Met super leuke merken van klein naar groot! Iedereen is welkom... Laat je inspireren in een ruime winkel van 180 m2 waar elke maatgroep z'n eigen eigen afdeling heeft. Via ons vaste klanten bestand en via facebook houden we je op de hoogte van alle actie's en nieuwe items in de winkel.... Tot snel!


We hebben een koopavond op vrijdag avond tot 21.00!!!!

Adres: Beltrumsestraat 9, 7141 AJ Groenlo
Telefoonnummer: 0544464841
ln.ilset@asset
Stad: Groenlo
Route: Beltrumsestraat 9
Postcode: 7141 AJ



op zoek naar gerelateerd: kinderkleding webshop, kinderkleding kopen, kinderkleding online, kinderkleding alkmaar, duifje winterswijk, betaalbare kinderkleding, kinderkleding site
Recensies
Wij gaan ieder jaar op vakantie naar Marveld en dan brengen we altijd een bezoekje aan deze mooie kinderkleding winkel! Ieder jaar komen we met weer de mooiste en nieuwste winter collectie kleding thuis. De service is er altijd goed! We worden er altijd vriendelijk geholpen. Tot volgend jaar weer!
slechte service, heb 2 maal gevraagd wat een dekbed reinigen stomen kost. Zou €27,= zijn. Ben nog door de stomerij gebeld dat de winkelmedewerker een fout heeft gemaakt en de kosten meer als het dubbele zijn. Eigenaresse blijft volhouden dat de winkelmedewerkers mij goed geïnformeerd hebben. En eindig met een factuur welke bijna net zo hoog is als de nieuwwaarde vh dekbed! Let op: stomerij geeft aan dat dit vaker voorkomt!
Wat een leuke kleding winkel Met een hele gezellige eigenaresse Die ons ook nog de tips voor Groenlo en omstreken gaf
Veel keuze, behulpzame verkoopster en prachtige merken.
Leuke winkel voor kinderkleding met diverse bekende merken. Ook voor leuke schoenen het juiste adres.
Trendy kinderkleding ook voor tieners. Deskundig en vriendelijk personeel.
Fantastisch leuke winkel! Fijne mensen!
Super leuke kindermode en mooie kleuren. In de winkel staan ​​kleine houten figuurtjes waarmee je je eigen gezin kunt samenstellen. Het is echt de moeite van het bekijken waard, niet iedereen heeft het! Ook leuk als cadeau.
Leuke winkel voor kinder- en babykleding. Ze hebben een klein hoekje in de winkel met de kleding van afgelopen seizoenen, met leuke kortingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid