facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesland

"Tesland is het adres als je op zoek bent naar reparaties, aftermarket accessoires, wrappen en andere aanpassingen voor je Tesla Model S, 3, X, Y en Roadster.Tevens zijn wij het aangewezen bedrijf voor onderdelen van en voor Tesla'sWe hebben een catalogus vol met accessoires voor zowel je interieur als wel je exterieur. We bieden ook installatie service voor de accessoires. Onze installatie service is professioneel en betrouwbaar. Over de jaren hebben we al vele duizenden klanten geholpen.Check de video voor een kort overzicht van onze producten.Bezoek onze webshop voor een volledig overzicht.Tevens hebben we onze eigen Tesla destination chargers voor de deur van onze werkplaats. Uw Tesla laden terwijl u wacht."
Adres: Zandzuigerstraat 13 , Almere 1333 MV, NL
Telefoonnummer: 085 303 3403
Stad: Almere
Route: Zandzuigerstraat 13
Postcode: 1333 MV



op zoek naar gerelateerd: Tesla accessoires Model Y, Tesla Shop Nederland, Tesla Model 3 accessoires, Tesla accessoires kopen, Tesla accessoires Nederland, Tesla parts catalog, Tesla onderdelen, Tesland kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Waterwijk Autoservice Waterwijk 3 km Vandaag geweest voor apk en kleine beurt. Vriendelijke en professionele mensen. Bedri...
A Point Groep A Point Groep 5 km Goede service, behulpzaam en vriendelijk personeel
Scheel Autofauteuils Scheel Autofauteuils 8 km Goede auto stoel gekocht vanwege onderrug klachten. Nadien verdwenen de klachten snel...
Recensies
Spiegels waren gejat en bij Tesland lagen nieuwe op voorraad. Meteen gekocht en ze lagen klaar. Ze zijn er netjes opgezet en binnen 2 uur kon ik weer veilig op weg. Topservice!
Remklauwen laten spuiten, heel netjes gedaan. Echter een afspraak maken, om nog wat dingen te laten doen, is zeer lastig. Receptionist is niet in staat terug te mailen, wil graag gebeld worden, bel je hem op, ‘ja graag even mailen’ 10 dagen later geen antwoord.
Ik ben meer dan tevreden over Tesland en zeker 5 sterren waard. Monteurs werken netjes en zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.
DHL had een fout gemaakt, heel keurig opgelost door Kerem van het magazijn. Dank!
Hele fijne winkel / werkplaats met mensen die hun vak verstaan. Word altijd goed geholpen en de spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit en niet van die aliexpress rommel. Ik heb hier chrome delete op de auto laten uitvoeren en Arachnid velgen laten plaatsen. Wat een verschil!
Vriendelijke mensen, kon er goed met de laptop werken, uitstekende service. Aanrader.
Goede service voor een normale prijs. Prima geholpen.
Recent enkele items gekocht via de website. Hadden best een hoge aanschafprijs om er later achter te komen dat deze producten exact dezelfde producten betreffen die op Amazone worden aangeboden zelfde fabricant. Bij Tesland.nl de items gekocht voor ruim 115euro terwijl deze als set voor 15euro worden aangeboden op Amazone. Dit is pure oplichting en zullen mij niet meer als klant hebben.
Altijd leuk om hier te komen. Chrome delete laten doen, zie de foto's voor het resultaat.
Heb hier de powerfrunk en powertrunk laten installeren in december 2019
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid