facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesla Supercharger

Adres: Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle
Telefoonnummer: +31202410181
Stad: Zwolle
Route: Nieuwleusenerdijk 1
Postcode: 8028 PH



op zoek naar gerelateerd: Tesla Supercharger schiphol, Supercharger Rosmalen, Supercharger Hengelo, Supercharger leiden, Supercharger Gouda, Van der Valk harderwijk Tesla, Superchargers Nederland, Tesla Supercharger Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MEE IJsseloevers MEE IJsseloevers 3 km Goed gelegen kantoor met eigen parkeer plaats. En ow ja heerlijke koffie! Dankje wel ...
IND Zwolle IND Zwolle 6 km Ik vind erg jammer, dat IND in Utrecht werd gesloten/werkt allang niet meer. Ik moest...
City 360 City 360 7 km City 360 is gespecialiseerd in het inzetten van handhavers, zoals Buitengewoon Opspor...
Recensies
Prima Tesla Supercharger station, alweer bij een Van de Valk. Let op: er zijn superchargers, maar ook Tesla parkeerplekken, waar je je je auto kunt parkeren en het laden heel langzaam gaat. Ik stond eerst per ongeluk daar, en zag ineens dat laden dan bijna 3 uur zou duren. Gauw verplaatst naar de echte superchargersplek! Het is wel een drukbezochte superchargersplek, maar dus de limiet wordt soms op 80 procent gezet. Erg fijn is de mogelijkheid van een sanitaire stop in het Van der Valk Hotel. Dan ben ik altijd zo blij dat die gore wc's bij benzinestations tot het verleden behoren!
Super tijdens opladen lekker bakkie gedaan bij van der valk
Eten en drinken bij van der Valk mogelijk. Er zijn een aantal V3 laadpalen die tot 250 kW kunnen laden voor degenen die dat kunnen gebruiken Model 3 Long Range/Performance. Ikea vlakbij is helaas lastig bereikbaar te voet.
Veel Super chargers stalle. Bij een rij stallen moet je recht inrijden in plaats van standaard achteruit erin steken. Hierdoor kunnen tesla’s met een aanhangertje of grote fietsdragers gewoon laden zonder af te hoeven koppelen.
Ruime plekken waar je zowel naar voren of naar achteren kunt parkeren. Ik zag net dat ik aan het laden was met 115kW maar met veel stalls onbezet. Geen enkele plek geICEd maar de stalls zijn zeer duidelijk voorzien met een verlichte tesla charger. Nu koffie drinken bij een vuurhaardje om even bij te komen van de doorreis naar Rotterdam.
Tot op heden altijd voldoende stalls. Voorheen 8 inmiddels 12 laadplaatsen. Op parkeerterrein Van der Valk waar je altijd welkom bent voor iets te drinken of een maaltijd.
Vrijwel altijd plek op 1 van de 16 plekken
Zeer prettige voorzieningen voor vergaderen of sporten tijdens laden. Een flitsbezoek aan ikea is ook mogelijk. Ik mis in het algemeen bij superchargers in NL een wandelpad in de nabijheid. Zeker met het doel van long distance travel is even de benen strekken op een looproute van 30 minuten natuurlijk een heel goed, gezond en duurzaam idee.
Laad stukken trager dan andere superchargers. Andere punten laden 66 procent sneller. Afwatering zeer slecht op het terrein, bij 8 laders krijg je natte voeten na wat regen.
Hartstikke mooi maar als hier de hele stad zijn Tesla moet laden zou ik ze meer verdelen beetje overdreven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid