facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesla Supercharger

Adres: Het Hooiveld 9, 8302 AE Emmeloord
Telefoonnummer: +31202410181
Stad: Emmeloord
Route: Het Hooiveld 9
Postcode: 8302 AE


Recensies
Prima bereikbare plek langs de A6, mer een fijne foyer bij vd Valk. Twee keer gestaan, beide keren halverwege de ochtend. Toen veel plek. 4a deed het prima, maar niet héél snel: 40kw met slechts twee andere plekken bezet.
De laatste Suc voor mij om thuis te komen. Ik kom hier dus alleen voor een korte stop. Het is een kleine Suc en een V2 maar wel vaak redelijk druk. Al heb ik nog nooit moeten wachten.
Doordat nu iedereen kan laden bij een laadpaal van Tesla in Nederland op dit moment, zijn er echt heel veel plekken bij gekomen. Super handig! Ondertussen even lekker eten, en daarna weer door!
Te weinig vermogen om alle auto’s tegelijk te laden. Als er een aantal plaatsen vrij zijn, Max 63kw. De infra haalt het hier niet.
Mooie plek voor een lader
Als je met je Tesla met aanhanger 3 plekken inneemt is dit altijd al drukke supercharger punt nog meer bezet. Kenteken bekend.
Veel palen stuk of niet werkend voor de model 3. Zoals laadpaal 4a en 5a. Is al langere tijd zo en lijkt niets aan gedaan te worden. Erg vervelend om weer 5 minuten bezig te zijn in de kou om een werkende paal te vinden. De plek zelf is wel gunstig!.
1 feb 2020: 70kW van de 120 terwijl er 2 auto's staan te laden.
Geweldig systeem. Aanrijden, aankoppelen, laden. Afkoppelen, wegrijden. Betaling achteraf per credit card. En meestal goedkoper dan andere snelladers. Ca. €0,20/KWh.
Heel veel plaats hier. De Tesla snel weer opgeladen om verder te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid