facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesla Supercharger

Adres: Doesburgseweg 43, 6903 PL Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31202410181
Stad: Zevenaar
Route: Doesburgseweg 43
Postcode: 6903 PL


Recensies
Dit is waarschijnlijk de slechtste Tesla supercharger station in NL. Slecht verlicht, onkruid overal, vuilnis slingert al maanden rond, laden gaat regelmatig tot 50kw. Tesla onwaardig eigenlijk. Enorm verpauperd.
Het ziet er niet uit die laad station van Tesla. Laden met nog geen 60kw en de horeca was om 22:00 uur al dicht. Wij zijn doorgereden naar duiven ongeveer 7 min. rijden, daar met 130kw geladen, kop koffie bij het mooie van der Valk gedronken en we konden weer verder.
Mooie plek, rustig en Burger King vlakbij.
Weinig vermogen. Één laadpaal werkte niet voor model 3. Door drukte 15 minuten wachten op een laadpaal.
Zeer slechte supercharger, nog geen 50 kW. Snel doorrijden.
Wat is deze plek achteruit gegaan. De verlichting op de parkeerplaats doet het al maanden niet meer. Laden gaat tergend langzaam advies rij door naar Duiven naar vd Valk dit is een nieuw SuC station. De Shell is weg en is nu een Avia, horeca sluit vroeg.
Vieze onverlichte locatie met weinig verlichting. En bij 3 tesla op het net word het laden flink afgeknepen
Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en nemen de tijd om je goed te informeren. Mochten in verschillende modellen een testrit maken , uitzonderlijk. Ben zelf Mercedes rijder en trouwe klant bij de Benz dealer en heb niet dezelfde positieve ervaring die ik bij Tesla heb opgedaan. Een vriendelijke bedankt voor het personeel en een dikke duim!
Arnhem of Zevenaar? volgens mij kloppen de foto,s niet maar Zevenaar is echt slecht! ik weet niet wie er over de groenstroken op en langs de parkeerplaats gaat...maar het lijkt er wel een vuilstort zo veel rotzooi : dat dit anno 2020 nog kan!! Ik zou mij rot schamen als Gemeente. De chargers werken prima maar zou er niet snel gaan staan in het donker.
Vannacht Tesla geladen en erg traag opladen! Laadsnelheid steeds up and down! Donkere plek en geen sanitair e.d. om 01.00 uur ‘s nachts! Eens om deze laadplekken bij vd Valk Duiven te plaatsen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid