facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tesink Installatiebedrijf

Tesink Installatiebedrijf

Info

Tesink is een begrip in de regio Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Renkum en Arnhem. Wij zijn een technisch installatiebedrijf, dat zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Tesink te Oosterbeek verzorgt installatiewerk in de gemeente Renkum (Oosterbeek, Heelsum, Doorwerth, Renkum, Heveadorp) en Arnhem.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Adres: Wilhelminastraat 6 A, 6862 HC Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 333 2055
Stad: Oosterbeek
Route: Wilhelminastraat 6 A
Postcode: 6862 HC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Tesink Oosterbeek, Lampenwinkel Oosterbeek, Tesink drukkerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cornelissen installatietechniek Cornelissen installatietechniek 1 km Keurig! Dit bedrijf heeft ons goed geholpen, waar een ander bedrijf steken heeft late...
Recensies
Attentie: Tesink Installatie BV is geen betrouwbaar bedrijf! De mondelinge afspraak met Dhr.Tesink is niet nakomen sinds september 2019. Daarom heb ik een offerte aangevraagd. De offerte werd door Dhr.Tesink persoonlijk aangeboden op 8-11- 2019. Let op: Op de offerte alle elektrische materialen zijn dubbel belast met BTW. Bijvoorbeeld: Een koelkast BOSCH ter waarde 525,- incl. BTW op de markt, heeft Cristiaan berekent voor 525,- ex.BTW. Dus, als U een NO FROST koelkast ter waarde van 1325,-Euro door Installatiebedrijf Tesink laat installeren, dan wordt U extra belast met 278,25Euro. De koelkast zou u kosten 1603,25 ex. montage kosten. Slim gedan Christiaan, maar niet eerlijk!!! De installatie voor een zelf gekochte koelkast wordt niet geaccepteerd!!! De slordige omgang met de cijfers! In de offerte stonden veel calculatie fouten. Door de fouten werd ik extra belast op een bedrag van 50,-Euro!!!Dus, controleer goed alle cijfers!!! ik heb de offerte van Dhr.Tesink geweigerd. Conclusie uit eigen ervaring: als u een koelkast of LED lampen wilt installeren, ik raad mens een andere installatie bedrijf zoeken.
Fijn familiebedrijf waarmee je goede afspraken kunt maken. Specialist op het gebied van LED verlichting. Je kunt er terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Tesink heeft ook een eigen winkel in Oosterbeek.
Fijn familiebedrijf. Doen we nu ruim drie jaar zaken mee. Ouderwets vakmanschap maar met de nieuwste Ledverlichting en techniek.
Echt een familie bedrijf. Passie voor de zaak. Denken gericht mee in oplossingen. Als die er niet is maken ze die wel! echt TOP!
Denkt met je mee en komt met passende oplossingen. Vriendelijk en komt afspraken na. Prima bedrijf!
Prima service, kunnen veel regelen.
Veel verlichting en veel sporten
Vers is altijd echt vers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid