facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tervo.nl

Tervo.nl

Info

Meer dan 65,000 apothekersproducten! Voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Geschiedenis

Meer dan 65,000 apothekersproducten! Voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Adres: Tervoplein 32, 4545 HR Putte, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Putte
Route: Tervoplein 32
Postcode: 4545 HR



op zoek naar gerelateerd: Tervo Putte Openingstijden, Gezondheidswinkel Baarle-Nassau, Jumbo Putte
Recensies
Een enorm aanbod van kruiden en bereidingen. En meer kwaliteitsvolle bio producten, lekker brood enz... Een aangename winkel doordat hij zeer overzichtelijk is. Een tip, als je er voor de eerste keer komt kan je best een uurtje uittrekken, tenzij je niet geïnteresseerd bent in theesoorten, tincturen of dergelijke. De prijzen zijn meestal onder het gemiddelde. Grotere verpakkingen zijn vaak zeer interessant.
Prachtig filiaal met brede wandelgangen. Een groot aanbod aan diverse homeopatische produkten en voeding . In het pand is er een bakker die heerlijk brood verkoopt. Het personeel is erg deskundig en behulpzaam . De losse thee van het huismerk is zeker een aanrader .
Prima winkel. Ruim, overzichtelijk en netjes. Breed aanbod van brood tot geneesmiddelen. Wel wat hoger in de prijs, maar dat mag ook voor de service en het aanbod. Gelegen in het hart van Putte is het prima bereikbaar met gratis parking. Vriendelijk personeel en goed geschoold. Juist advies en goede hulp. Aanrader!
Goed advies en ook gemakkelijk zoeken zonder onmiddellijk verkoper naast je te krijgen
Ik wacht reeds een week op mijn pakket. Stuurde reeds mails maar men neemt de moeite niet om mij te anrwoorden. Naar mijn geld kan ik ook fluiten. Wegblijven van deze site. Vroeger nochtans nooit problemen gehad...
De nieuwe Tervo is een verademing. Bij de oude Tervo kreeg ik het altijd wat benauwd. Mooie ruime winkel met zeer overzichtelijke indeling van hun producten. Als van ouds prettig en deskundig personeel.
Mooie winkel, zeer bekwaam en vriendelijk personeel.
Fijne winkel goed bio assortiment en veel supplementen. Ook veel bio verzorging producten. Ik ben al jaren fan
Vriendelijke bediening, goede producten. Doe zo verder !
Veel keuze, goedkoper dan in België voor sommige produkten Zéér vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid