facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor terStal Familiemode

terStal Familiemode

Geschiedenis

De mooiste familiemode voor de laagste prijs. Met 200 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een terStal vestiging in de buurt!

Adres: Grote Brink 3, 9531 AK Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599200001
Stad: Borger
Route: Grote Brink 3
Postcode: 9531 AK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ter Stal online sale, terStal online, Ter Stal mode, terStal kinderkleding, terStal heren, terStal winkels, terStal nieuwe collectie, terStal klantenservice
Recensies
Het is gewoon raar dat je in deze winkel niet meer met contact af kan rekenen, GELD is gewoon nog een wettig betaal middel. Nu worden mensen beperkt in kleding kopen. Voor mij deze winkel niet meer. En dan ook niet aangeven met een sticker bij de deur.
Op zich leuke producten , personeel kan maar matig met klanten omgaan. Sigaretten lucht komt uit kantine/magazijn. Leuk assortiment aan een redelijke prijs. Klein assortiment aan herenkleding iets groter dames assortiment. Meisjes en jongens kleding veel uitzoek en erg leuk. Ook in deze terstal weinig voorraad waardoor je snel mispakt en dus minder uitgeeft. Dit is bij de meeste winkels van terstal het geval. Wel is het mogenlijk om via de webshop te bestellen alleen vind je hier weer niet het zelfde assortiment als in de winkel.
Staan we met onze kleine van 3 in de winkel mogen we niet naar de toilet omdat ze hoorde dat hij moest poepen. Dat is niet zo fijn voor ons. Tuurlijk. Hij is 3.
Prettige mode - kledingzaak voor de hele familie.
Mooie winkel en betaalbaar kledong
Leuke kleding gekocht .
Leuke gezellige winkel.
Leuk en niet duur
Koop hier graag.
Prachtige medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid