facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tershop - Reptielenwinkel, Webshop, Aquariumwinkel, Herpeasy, Kringloop

Tershop - Reptielenwinkel, Webshop, Aquariumwinkel, Herpeasy, Kringloop
Adres: Hoofdstraat West 48B, 8391 AP Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 0561 795 216
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Hoofdstraat West
Huisnummer: 48B
Postcode: 8391 AP


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–15:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 10:00–15:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Gisteren heb ik voor het eerst een bezoek gebracht aan Tershop en ik kan niet anders dan lovend zijn over mijn ervaring. Bij binnenkomst viel meteen op hoe ruim en verzorgd de winkel eruit zag. Het was een verademing om te zien hoe schoon en goed georganiseerd alles was.nnTijdens ons bezoek hebben we een schorpioen en een koningspython gekocht. Wat me vooral opviel was de zorg en aandacht die aan de dieren wordt besteed. Ze zitten in mooie, goed onderhouden verblijven, wat getuigt van een hoge standaard van dierenwelzijn.nnHet personeel van Tershop verdient ook een pluim. We kregen uitgebreide uitleg en advies over de verzorging en behoeften van onze nieuwe huisdieren. Dit gaf ons het vertrouwen dat we de juiste keuzes maken voor hun welzijn. De medewerkers waren duidelijk deskundig en hun passie voor de dieren was merkbaar.nnAl met al was onze eerste ervaring bij Tershop zeer positief en we zijn zeker van plan om hier nog vaker terug te komen. Voor iedereen die op zoek is naar exotische huisdieren of gewoon advies wil, is Tershop absoluut een aanrader.
Zeer onvriendelijk te word gestaan op de reptielennbeurs in houten. Ik wilde graag de gekko zien lopen. Dat dit niet los uit het bakje mag volgens nieuwe regeling is bekend.maar er werd gelijk agressief gedaan door de verkoper waardoor er meerdere mensen direct wegliepen. Voortaan de klant graag vriendelijk behandelen.
Gisteren 2 axolotl's gehaald, omdat het een uur rijden is, eerst info gevraagd via de mail, kreeg snel een vriendelijk antwoord terug, aangekomen in de winkel was de eerste indruk meteen goed, een mooie ruime en nette winkel, wij hebben weinig tot geen ervaring met axolotl s en na dat aangegeven te hebben, werd er echt de tijd voor genomen om ons van veel info te voorzien, had daarna nog wat vragen, en die werden vakkundig beantwoord, ondanks dat het een uur rijden is komen wij hier zeker vaker
Onlangs was ik toevallig in de buuet en ben even wezen kijken.Zeer mooie winkel. Dieren en de verblijven zien er gelikt uit. Leuke eigenaar. Zeker een bezoek waard.
Enorme zaak. Beperkt aantal soorten amfibieën en reptielen, maar goed verzorgd en netjes. Veel tbv inrichting Terrarium. Ook voederdieren te koop!nDaarbij een aquarium- en knaagdierenafdeling. Goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid