facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terschellinger goud en zilver smederij

Terschellinger goud en zilver smederij

Info

Unieke sieraden uit eigen atelier. Onze schelpen collectie en natuurlijk de Brandaris kraal: "Brandora" en andere handgemaakte kralen.

Geschiedenis

Naast onze eigenzinnige collectie bieden wij u natuurlijk unieke sieraden uit eigen atelier. Voorbeelden hiervan zijn onze strandvondsten collectie en natuurlijk onze Brandora kraal!

* De Brandora is een handgemaakte zilveren Brandaris kraal, welke passend is voor de Pandora, troll bead en overige kraalsystemen. In opdracht ook in het goud te leveren.

Door het succes van onze Brandaris kraal, hebben we de collectie uitgebreid met een zeehonden, meeuwen en terschellinger zand kraal.

* Onze strandvondstencollectie bestaat uit een serie schelp sieraden die op het Terschellinger strand of op het wad zijn gevonden. Deze hebben we zo geprepareerd dat we ze kunnen gebruiken als afdrukvoorbeeld voor de uiteindelijke gouden of zilveren schelp.

Ook werken we veel met motieven en kleuren die verwijzen naar Terschelling. Denk aan golven en zand maar ook aan boomschors of cranberrytakjes. Inspiratie in overvloed op dit prachtige eiland!

Naast deze natuurlijke vormen, maken we ook abstracter werk.

We werken met verschillende metalen zoals goud, zilver, titanium en edelstaal. Ook gebruiken we diverse edelstenen. Van diamant tot aquamarijn, alles kan.

Kom gerust eens kijken bij de Terschellinger Goud en zilversmederij!
Voor een blijvende herinnering.

Adres: Oosterburen 34, 8891 GC Midsland
Telefoonnummer: 0562-449696
ln.gnillehcsret-dimsduog@ofni
Stad: Midsland
Route: Oosterburen 34
Postcode: 8891 GC



op zoek naar gerelateerd: terschelling ring, goudsmid terschelling west, sieraden terschelling, openingstijden juwelier midsland, rowels terschelling, overzee terschelling sieraden, juwelier west terschelling, bedeltje brandaris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 45 meter Gezellig en mooi filiaal met uitgebreid assortiment en ook nog eens erg aardige en be...
Oosterom Oosterom 45 meter ’t Oosterom is het enige adres op Terschelling waar dé enige echte Terschelling sweat...
Adriaan Kookt Adriaan Kookt 70 meter
Coop Midsland Terschelling Coop Midsland Terschelling 98 meter Veel producten worden te laat besteld dus lege schappen. Brood is standaard op. Veel ...
Buitenleven Buitenleven 145 meter Super leuke woonwinkel, waar je van alles kunt kopen. Van interieur spullen tot kaar...
Vakantiewoning 't Hoekje Vakantiewoning 't Hoekje 146 meter Mooi vakantiehuisje.
Eilandleven Eilandleven 2 km Alles wat Terschelling zo speciaal maakt I S L A N D L I FE
Recensies
Vandaag bij toeval langs gelopen. Ketting en trouwring van mijn partner door chemo aangetast. Vraag voor advies nu door jou gratis schoongemaakt wij waren zo blij. Hartelijk dank het lijkt voor een ander misschien niet zoveel maar voor ons betekende het echt veel. Bert en Jolanda Nijenhuis
Fijne uitstraling! Mooie sieraden en heel poezen vriendelijk
Fijne persoonlijke aandacht. Goede sfeer en fantastische eilanders sieraden. Thema's als Brandaris, Terschelling en Drenkelingenhuisje en strand komen in vele vormen voorbij.
Heeft wat moois gemaakt voor mijn schoondochter, vertel niet wat, ze moet nog even wachten. Een winkel waar klantvriendelijkheid en service met een hoofdletter wordt geschreven.
Erg vriendelijke smid. Je kunt rustig even kijken en leuke dingen kopen. Hier zijn ook de enige 'Brandora' kopen. Speciale bedeltjes van Terschelling voor op Pandora of trollbead armbandjes.
Het mag dan goud en zilver zijn Wat daar zo licht te blinken Voor mij is dat slechts schone schijn Hoe raar dat ook mag klinken
Goede juwelier, met veel sieraden die je aan Terschelling doet denken. Een echte aanrader.
Mooie sieraden en goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid