facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terschellinger Filmdagen

Terschellinger Filmdagen

Info

De Terschellinger Filmdagen vinden jaarlijks plaats in het 3e weekend van november en staan in het teken van goede films en gezelligheid. Lekker uitwaaien op de brede stranden, eilander specialiteiten eten en filmkijken op bijzondere locaties!

Geschiedenis

Tijdens de 7e editie van de Terschellinger Filmdagen, donderdag 12 t/m zondag 15 november 2015, draait het vooral om veel films kijken op de mooiste locaties van het eiland, gezellige ontmoetingen met mede-filmliefhebbers en verder heel veel (ont)spanning. Dus doorbreek jij graag je sleur voor wat meer spotlights, comedie en romantiek? Drie dagen lang is Terschelling jouw filmset! Hollywood is er niks bij.

Boek nu al vanaf € 85,00 per persoon het Film Arrangement bij onze partners Hotel Schylge en Stayokay en ontvang niet alleen een leuke korting op de overticht met Rederij Doeksen, maar ook voorang op de kaartverkoop! Naast de 3 filmtickets per persoon die in het arrangement zitten kun je ook al je andere filmtickets al in de voorverkoop bestellen! Deze mogelijkheid is exclusief voor gebruikers van het arrangement! In de week voor de start van de kaartverkoop nemen we contact met je op over welke films je wil zien en reserveren de kaarten voor je. Hoe fijn is dat!

Net als andere jaren zijn de kaarten zowel online, als bij de VVV Terschelling verkrijgbaar. De kaartverkoop start dit jaar maandag 26 oktober om 09.00 uur.

Adres: Akkersweg 12, 8891 GT Midsland
Stad: Midsland
Route: Akkersweg 12
Postcode: 8891 GT



op zoek naar gerelateerd: filmdagen terschelling 2018, openluchtfilm terschelling, buitenbios terschelling, bioscoopagenda terschelling, bioscoop terschelling agenda, film op terschelling, filmdagen terschelling november 2017, filmweekend terschelling 2017
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid