facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terra Techs

Terra Techs

Info

TerraTechs® is specialist in verankering-, fundatie- en constructiesystemen, geheel gebaseerd op modulair verankering systeem: MVS©.

Geschiedenis

TerraTechs® ontwikkelt innovatieve modulaire constructiesystemen voor de consument en professional in diverse branches. Dit betreft kant-en-klare totaaloplossingen voor fundaties en verankeringen en voor de verdere opbouw van zeer uiteenlopende voorzieningen, allemaal op basis van MVS©. Wij adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en leveren de meest uiteenlopende technische voorzieningen voor buiten. In het algemeen op maat gemaakt en met een zeer lange levensduur. Het installeren, plaatsen geschiedt altijd óf door onszelf, óf door onze dealers plaatsingsbedrijven, óf door de afnemers uit de verschillende toepassingsmarkten zelf.
Zo is elke eindgebruiker verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij verwerken uitsluitend duurzame materialen.



"TerraTechs is dé specialist op het gebied van duurzame funderingen van zonnepanelen in veldopstelling. Al meer dan tien jaar ontwikkelen wij solar-montagesystemen en solar overkappingen op basis van unieke RVS-schroefpalen. Onze schroefpalen worden ook al jaren succesvol buiten de solar-branche ingezet!TerraTechs systemen en funderingen zijn geschikt voor een brede doelgroep omdat het installeren snel en eenvoudig gaat, zonder zware machines of grondwerkzaamheden. Daarom is TerraTechs geschikt voor zowel professionele installateurs als handige doe-het-zelvers.Zoekt u een hoogwaardig, duurzaam, betaalbaar en gebruiksvriendelijk funderingssysteem voor uw zonnepanelen of ander bouwproject? Bezoek onze website of neem direct contact op!"
Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)85 2733105
Stad: Achterhoek



op zoek naar gerelateerd: Schroefpalen, Soiltek Schroefpalen prijs, Solar veldopstelling, Schroefpalen vlonder, Schroefpalen webshop, Grondschroef kopen, Schroefpalen belasting, Fundering schroefpaal
Recensies
Achter de garage was nog plaats om een paar zonnepanelen neer te zetten. We hebben een grondopstelling van Terratechs gekocht voor 4 panelen in portrait mode. De panelen staan onder een hoek van 30 graden en recht op het zuiden. Het materiaal van Terratechs was netjes verpakt en lijkt van goede kwaliteit. Er zat een goede instructie en een zeer gedetailleerde bouwtekening bij. Op basis daarvan was de grondopstelling goed te plaatsen. De 3D waterpas die je erbij krijgt zorgt ervoor dat je de schroefpalen exact verticaal kunt neerzetten. Je moet wel voorboren met een 40mm palenboor. Indraaien doe je met de indraaisleutel. Die laatste kun je ook zelf maken van een houten balkje waar je een gat in boort en die je met een bout vastzet. Al met al: het materiaal past precies en het resultaat ziet er netjes en strak uit. We gaan Terratechs ook gebruiken voor een volgende grotere opstelling.
Terratechs heeft een fraai frame voor onze zonnepanelen in tuin opstelling ontworpen en gebouwd. De installatie ploeg werkte professioneel en zeer klantvriendelijk. We zijn heel blij met het eindresultaat, mooi en degelijk gebouwd.
Hartelijk dank voor een goed ontwerp, offerte en documentatie voor vergunningsaanvraag. Anne-Marie was super behulpzaam en vlot. Helaas is de vergunning er niet gekomen maar ging Terratech daar sportief mee om dat het deze keer niet doorging. Een volgend keer wellicht wel. Ik beveel TerraTechs aan bij een relatie die ook een veldopstelling wil plaatsen.
Pracht product ook om als niet ervaren monteur te plaatsen. Simpel en heldere handleiding. Altijd vlotte reactie of aanvullende leveringen. Aan te bevelen.
Wij zijn enorm blij dat we een aanbieder hebben gevonden die zowel duurzame producten produceert en die in de toepassingen hier ook rekening mee houdt. Waar andere aanbieders voornamelijk alleen met gegalvaniseerde staal werken, werkt TerraTechs ook met RVS. Wat een stuk beter is voor het milieu en dat vinden we bij 20ft Wellness erg belangrijk. De fundering is zo gelegd, waardoor we snel kunnen handelen als we onze wellness units plaatsen!
Zon systeem Terratechs voldeed niet aan bouwnormen. Nu 2 jaar na de storm heeft Terratechs producten nog altijd in aanbod en garantieafspraken niet nagekomen.
Voordat we TerraTechs ontdekten hadden we nooit gehoord van schroeffunderingen. We hebben nog nooit zo snel en makkelijk een volledige fundering gelegd.
Een super systeem erg makkelijk in elkaar te zetten. Eenmaal alles goed uitgemeten hadden we de schroefpalen zo de grond in! Wij zijn heel blij met het resultaat en raden het zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid