facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terra Maris

Terra Maris

Info

Terra Maris is hèt natuur en landschapsmuseum van Zeeland. Het museum is onderdeel van "Het Zeeuws Landschap". 7 zalen, 2,5 Ha landschapstuin, lunchcafé.

Geschiedenis

Terra Maris ligt in natuurgebied "De Manteling" Je komt er alles te weten over het ontstaan van het Zeeuwse landschap en de natuur van het deltagebied. Beeld en geluid, prachtige maquettes, en bijzondere archeologische vondsten vertellen het verhaal van land gewonnen op de zee, maar ook van de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart zijn geveegd. In de landschapstuin krijg je een indruk van de rijk gevarieerde planten- en dieren wereld van Zeeland. Het hele jaar door organiseert Terra Maris activiteiten voor jong en oud. Ook vind je er een lunchcafe en een Zeeuwse winkel.

De Walcherse gemeenten vinden Natuur- en MilieuEducatie belangrijk en hebben dit ondergebracht bij Terra Maris. Walcherse scholen kunnen daarom gratis van het Programma basisonderwijs gebruik maken en Leskisten lenen. Voor andere scholen geldt een aantrekkelijk tarief.

Adres: Duinvlietweg 6, 4356 ND Oostkapelle
Telefoonnummer: 0118582620
Stad: Oostkapelle
Route: Duinvlietweg 6
Postcode: 4356 ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Terra Maris kasteel, Terra Maris reserveren, Terra Maris honden, Terra Maris shop, Kasteel de Manteling, Terra Maris betekenis, Terra Maris korting, Terra Maris wandelen
Recensies
Wat een mooie omgeving. Zeer educatief museum, mooi en heel vriendelijk personeel. Ook met de workshop 'zelf papier maken'.
Leuk en leerzaam museum met veel activiteiten voor kinderen binnen en buiten met een prachtige tuin. Met heerlijk bos en kasteel in de buurt. Strand is 15 minuten lopen. Heerlijk dagje uit voor het hele gezin.
Leuk voor kinderen, insecten uit een poel scheppen en bekijken. Ook informatie over watersnoodramp.
Wel aardig . De tuinen zojn in de zomer waarscheinlijk beter onderhouden. E.e.a. z aal ook met de CORONA lockdown te maken hebben.
Hele leuke middag hier doorgebracht. De tuin is prachtig, het museum is super interessant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid