facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terra

"Culinair genieten tijdens lunch of diner; op één van de mooiste plekjes van Bloemendaal, net over de grens met Haarlem. Het Normaal Amsterdams Peil is onze standaard wat betreft service, gastvrijheid en vooral het eten. Wij serveren eigentijdse gerechten. Spannend in smaakcombinatie en met het accent op vis, groenten en het seizoen.Dat het restaurant ± 4 meter boven N.A.P. is gelegen, is mooi meegenomen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, kunt u altijd nog bij ons terecht."
Adres: Kerkplein 16 A , Bloemendaal 2061 JD, NL
Telefoonnummer: 023 527 7856
Stad: Bloemendaal
Route: Kerkplein 16 A
Postcode: 2061 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant N.A.P. Bloemendaal Restaurant N.A.P. Bloemendaal 0 meter Prachtige plek in t centrum van Bloemendaal Sfeervolle inrichting Lekker eten wel pri...
Nieuw Vreeburg Nieuw Vreeburg 5 meter Verrassing, zo sfeervol. De google-foto op maps geeft totaal niet de werkelijkheid we...
Recensies
Prachtige plek in t centrum van Bloemendaal Sfeervolle inrichting Lekker eten wel prijzig. Jammer dat je voor t glas met water nog moet betalen Mooi dessert en heerlijke mayonaise met een zuurtje
Mooie locatie met terras in het centrum van Bloemendaal tegenover de dorpskerk en met bijzonder vriendelijke bediening, daarom toch vier sterren. De gerechten van het drie gangen chefs menu waren lekker, maar echt geen smaakknallers. Wel kreeg ik een vegetarische vervanging voor het vleesgerecht, de Talentine van aardappel. Ook het koffiedessert was wat flets van smaak. Ik had iets verrassenders verwacht, gezien de recensies.
Prima lunch gehad. Mooie zaak, fijne stoelen. Kleine kaart, menu en wijn. Maar groot genoeg, voor ieder wat wils. Wijnen heel betaalbaar. Lekker zuurdesembrood. Vegetarisch en vis echt heel lekker. Aanrader.
Prima ervaring bij N.A.P. De gerechten zijn zeer smaakvol en prachtig opgemaakt. De bediening attent en vrolijk. Het was erg rustig maar ze deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Locatie is top, parkeren kon voor de deur. We hebben genoten!Eten: 5/5
Een 4-gangenmenu in het kader van de restaurantweek gegeten. Bij binnenkomst allervriendelijkst begroet in een wat zitplaatsen betreft bescheiden restaurant. Over het eten hoef ik niet bescheiden te zijn. Er wordt uitstekend gekookt en de bediening is voortreffelijk. Wij komen zeker terug.
Een favoriete plek in het dorp. Je kan er altijd terecht voor een waanzinnig lekker menu bomvol - originele - goed gebalanceerde gerechten. De kennis van wijnen is enorm en de gastheer geeft service op sterren niveau. Je voorkeuren, allergieën en smaakpalet staan in zijn geheugen gegrift en daardoor voel je je enorm thuis. Absoluut een aanrader.
Hoe graag ik ook zou willen maar restaurant N.A.P. heeft me nog niet overtuigd. Aan de bediening heeft het niet gelegen. We werden goed, snel en vriendelijk geholpen. Daarnaast was de keukenbrigade bereid om voor een van ons het menuutje aan te passen. Tot zover geen probleem. Het eten kon echter niet overtuigen. Voor de gerechten worden mooie, moderne producten gebruikt. Vooral het oesterblad was daarbij voor ons een verrassing. Toch komen de smaken niet goed uit de verf. De pompoen tartaar wordt net te koud geserveerd. De worteljus bij de langoustine is niet echt op smaak en ook de runderwang schiet te kort. Drie tafeltjes op een vrijdagavond zegt eigenlijk al genoeg. Jammer want je gunt ze meer. Ik heb er echter nog geloof in maar daarvoor moet nog eens kritisch naar de gerechten worden gekeken.
We hebben lekker gegeten. De Kreeft zou ik niet aanraden viel wat tegen. En het kaasdessert daar zou een vijgenchutney aan toegevoegd kunnen worden.
Wat hebben we heerlijk gegeten!! Wat een verrassende kaart met overheerlijke gerechten! De wijntjes pasten perfect bij de gerechten! De vegetarische gerechten waren heel spannend en vernieuwend!! We komen hier zeker terug!!
Ontzettend lekker gegeten en ook geweldige vegetarische gerechten! Absolute must eat!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid