facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terlago

Terlago

Info

Koffie specialiteiten, lunch, tapas en wijnen.

Geschiedenis

Koffie, lunch, tapas, wijn.



"Ons mooie restaurant in het centrum van Horst is het resultaat van liefde en passie voor de meest verse en hoog kwalitatieve producten. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en ons team creëert een ware culinaire beleving, waarbij jij volledig kunt ontspannen, genieten en ontdekken. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten op onze lunch en avondkaart, de met zorg uitgekozen wijnen en onze prijswinnende koffiespecialiteiten."
Adres: Kerkstraat 9 , Horst 5961 GC, NL
Telefoonnummer: 077 398 6978
ln.ogalret@ofni
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 5961 GC



op zoek naar gerelateerd: terlago horst menukaart, terlago horst openingstijden, terlago italie, restaurant terlago, terlago horst lunchkaart, terlago camping, terlago reserveren, terlago kaart
Recensies
Leuke binnentuin. Binnen vind ik het wat donker overkomen. Hebben hier wat kleins gegeten. Mooi geserveerd en lekker. Bediening vriendelijk maar soms niet al te oplettend.
Wow op aanrader gaan eten de lekker plank voor 2 op nou die was meer dan top.Eten: 5/5
Bij binnenkomst al een warm welkom door vriendelijk personeel.Restaurant ziet er mooi en gezellig uit.Stoelen zitten heerlijk...Het eten een dikke 10.Hopelijk kunnen ze in november ook 's avonds weer diners verzorgen. We komen zeker nog eens terug.Chapeau !!!!
Heel gezellig, alleen de wraps serveren ze koud, ze zeggen het er wel bij, dat het koud is...maar warm is toch lekkerder.. maar het is verder gezellig en vriendelijk personeelEten: 5/5
Wat een balle tent, 3 tafels leeg en geen plaats voor de zoveelste keer. Nooit meer naar Terlago. Probeer nog niet eens meer.
Heerlijk geluncht! Goede sfeer, supervriendelijke bediening..... top dus!Eten: 5/5
Een heerlijke avond kunnen genieten van uitstekende gerechten en goede service! Terugkerende klant.
Leuke bediening, heerlijk kunnen zitten en fantastisch eten
Als je het mij vraagt is dit het leukste restaurant om uit te eten in Horst. De gerechten zijn heerlijk, de kaart wisselt regelmatig en de bediening is vriendelijk en behulpzaam. De eigenaresse heeft echt passie voor het vak en je merkt dat ze er alles aan doet om het de gasten naar hun zin te maken. Het is niet erg groot, dus ik zou zeker reserveren. Binnen zijn alle plekken gezellig en knus. Als het zomer is, zou ik zeker vragen naar een tafeltje in de binnentuin, dat is echt een heerlijke plek.
Geweldig gegeten Bediening grandioos Ambiance toppie Ga ik gauw overdoenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Terlago met het openbaar vervoer


Horst, Dr. Van de Meerendonkstraat 270 meter
289
686
87
Horst, Doolgaardstraat 270 meter
289
686
87
89
Horst, Dr. Van de Meerendonkstraat 270 meter
289
687
87
Horst, Doolgaardstraat 300 meter
289
687
87
89
Horst, St. Antoniuspark 370 meter
289
686
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid