facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tergooi

Tergooi

Info

Tergooi zorgt vooruit

Geschiedenis

Tergooi zorgt vooruit

Onze taak

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.

Tergooi zorgt vooruit.

Adres: Van Riebeeckweg 212, 1213 XZ Hilversum
Telefoonnummer: 088 753 1 753
ln.ioogret@eitacinummoc
Stad: Hilversum
Route: Van Riebeeckweg 212
Postcode: 1213 XZ



op zoek naar gerelateerd: tergooi - blaricum blaricum, tergooi hilversum chirurgie, tergooi hilversum bezoektijden, tergooi urologie, tergooi vacatures, tergooi digileren, mijn tergooi, tergooi ziekenhuis nieuwbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tergooiziekenhuizen Hilversum Tergooiziekenhuizen Hilversum 21 meter Wat een top ziekenhuis! Ik moest vandaag voor een bloedprik. Alles tot in de puntjes ...
Sanatorium Zonnestraal Sanatorium Zonnestraal 4 km Sanatorium Zonnestraal was een sanatorium in de Nederlandse gemeente Hilversum. Het c...
Zonnestraal Zonnestraal 4 km Wij waren benieuwd naar het gebouw Zonnestraal, vroeger een ziekenoord voor tbc-patië...
Recensies
Het betreft de apotheek van Tergooi Hilversum. Mijn partner heeft de kaakchirurg bezocht waarna ibuprofen nodig was. Wij kwamen bij de apotheek en ze waren bij nummer 87, wij kregen 96. Na ruim een kwartier wachten was men bij 93. 2 man bedienden de klanten op een uiterst trage wijze. Een man/vrouw of 8 liep er verder rond, stond te praten, koffie te drinken en deed niet veel. Weggegaan naar mijn eigen apotheekje . Men ziet je aankomen, staat op en komt je bedienen. Dat is het verschil. Bij Tergooi lopen veel m/v/ rond in de apotheek maar oog voor de klanten......Hopeloos
Ik heb 2 maal een kleine operatie gehad voor trigger finger. Onder lokale verdoving dus erg prettig was dat niet. Bij beide bezoeken werd ik uitstekend geholpen en het werd mij zo comfortabel mogelijk gemaakt door deze vriendelijke vakmensen. Mijn hartelijke dank hiervoor en complimenten aan de chirurg alsmede de dames achter de balie en de assistentes, afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie.
Een slechte nieuws gesprek was voor ons op zich moeilijk maar dat de arts weinig empathie en begrip toonde is erg kwalijk. Hij ervoer sommige als aanval i.p.v. om naar ons te luisteren. Had m.i. niet verwacht dat wij toch vragen na zo een slecht bericht. Ik denk dat hij bij zichzelf moet gaan kijken voor een volgende en goed de patient.
Te gekke simulatie van de jaren 80 in communistisch systeem. + ouderwetse wachttijden van >90 minuten bij afspraken + heerlijk grijze architectuur voor een instant bedompt gevoel + specialisten die de oude hiërarchische stijl tenminste nog in ere houden + depersonalisatie, voel eindelijk weer hoe het is om een nummer te zijn + bureaucratie wordt professioneel bedreven - het baliepersoneel is wel erg vriendelijk, lijkt niet helemaal te passen in de “Total Erlebnis”
Of mw Simran K. Grewal een goede chirurg is, kan ik niet beoordelen. Ik had in augustus 2020 een gecompliceerde polsbreuk en werd door haar en een collega geopereerd. Pré-operatief kreeg ik geen info over de operatie. Alleen intake voor narcose. Post-operatief gebeurde er opvallend weinig. Wakker wordend uit de narcose had ik een helse pijn. De deskundige anesthesist zette een zenuwblokkade. Twee weken later mocht het gips eraf, maar ik had dermate veel pijn, dat ik na een week de poli belde met het verzoek het gips wijder de maken. Hiervan bleek mw Grewal niet te weten, ook de zenuwblokkade was niet bekend bij haar. Zij gaf mij geen begeleiding, en zij verwees mij naar een 'gewone' fysiotherapeut, geen handtherapeut. Mijn aanhoudende pijnklachten nam zij niet serieus. Keer op keer - ook telefonisch - gaf ik aan dat ik veel pijn had ter hoogte van de nervus medianus. Daar werd niets mee gedaan; ik kreeg een recept voor Tramadol. Mijn huisarts verwees mij op mijn verzoek door naar een gespecialiseerde handkliniek, waar ik bij de intake een cortisone-injectie kreeg, en... wég was de pijn. Eindelijk - 3 maanden na de operatie - was de zenuwpijn weg. En kon ik starten met handtherapie. Mw Grewal heeft mij niet verteld dat mijn pols nooit meer 'de oude' zal worden, en dat revalidatie minstens een jaar zou duren. Ik ben nu 2 jaar verder, en mijn pols functioneert acceptabel. Rek- en buigoefeningen helpen de pols soepel houden. Misschien toch wel goed geweest dat ik dit allemaal van tevoren niet wist... De specialist als persoon raad ik niet aan. Als chirurg wel? Ik zou het niet weten.
eigenlijk geen ster waard vragen om van ziekenhuis te veranderen en dan moeten ze een brief sturen naar het andere ziekenhuis krijg je te horen dat ze geen secretaresse hebben en dat de dienst doende dokter op vakantie is alles overal na gevraag en kwam uit dat ze dit gewoon moeten regelen omdat wij als klant het recht hebben hier op het gaat hier over de locatie blaricum
Totale gebrek aan communicatie. Patiënt moet zelf blijven vragen hoelaat de operatie plaatsvind. En dan zijn de medewerkers ook nog gepikeerd dat je er zelf om vraagt, alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat de operatie1.5 uur uitloopt. Personeel verwacht begrip maar het ontbreekt heb aan enig begrip vanuit hun zelf, is dit arrogantie? Of desinteresse?
Was heel vriendelijke medewerkers respectvol
Vandaag bij de diagnose studio voor mijn dochter. Wat een super slechte ontvangst en alles behalve vriendelijke personeel. Communiceren is ook erg lastig.
Wat een trieste bedoeling... een maand geleden een afspraak moeten bij de kaakchirurg wegens heftig ontstoken verstandskies. Dit kon helaas niet eerder wegens corona 100% te begrijpen. Er werd mij toen telefonisch verteld dat ik een doorverwijzing moest tonen , toen ik gister eindelijk bij de kaakchirurg terecht kon werd mij ineens verteld dat ik de doorverwijzing uitgeprint mee moest nemen. Vervolgens kon ik de doorverwijzing ook doormailen, Hier ging iets mis mee waardoor de poli de mail pas na een half uur in de inbox kreeg. Toen ik werd opgehaald door de chirurg kreeg ik de mededeling dat ik maar een nieuwe afpsraak moest maken en hij er nu geen tijd meer voor had. Erg slecht, het is 2020 hoezo een uitgeprinte doorverwijzing mee nemen. Ook stond de toon waarop dat medegedeeld mij niet aan, ik moest mijn zaakjes maar op orde hebben vertelde de assistenten mij. Lekker stimulerend voor het milieu ook lekker blijven printen! Nu kan ik dus weer lekker 3 weken doormodderen met antibiotica en een flinke pussende ontsteking in mijn mond! Top service tergooi! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid