facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tergooi Blaricum

Tergooi Blaricum
"Wij richten ons op de patiënten in de regio Gooi en Vechtstreek en zijn een regionaal ziekenhuis met een focus op acuut klinische zorg."
Adres: Rijksstraatweg 1 , Blaricum 1261 AN, NL
Telefoonnummer: 088 753 1753
Stad: Blaricum
Route: Rijksstraatweg 1
Postcode: 1261 AN



op zoek naar gerelateerd: tergooi - blaricum blaricum, tergooi blaricum kaakchirurgie, tergooi blaricum bezoektijden, tergooi blaricum neurologie, tergooi blaricum oogheelkunde, tergooi blaricum huisartsenpost, tergooi blaricum gynaecologie, plattegrond tergooi blaricum
Recensies
Super lieve werknemers, van receptionist tot arts! Al in een aantal ziekenhuizen geweest, maar zulk goede en lieve zorg als hier is ongekend! De foto is het balkon van de kinderkno afdeling.
Ik moet bij ieder stapje weer nabellen omdat ze veel vergeten pillen voorschrijven, maar het recept bereikt de apotheek niet, dat soort dingen Bij bloedafname 2 weken rondgelopen met een blauwe arm, maar bij een klacht heb ik geen reactie ontvangen, laat staan excuus. Er hangt een naargeestig sfeertje, bij binnenkomst lege ontvangstdesk, jezelf digitaal moeten inchecken met je id-bewijs op een onpersoonlijk apparaat, achterstallig onderhoud overal... allemaal niet zo fijn.
Onprettig ziekenhuis geworden. Telkens ander it systeem, gewoon je melden voor je afspraak zit er niet meer in. 3 kinderen geboren was fantastische ervaring maar toen we op de oogpoli kwamen nu de laatste keer was het een ijskoude wind. Boze reactie omdat we geen QR code hadden. Daarna mocht er maar 1 ouder mee naar binnen. Dan maar veilig Facetime, mocht ook niet - “ Dit is mijn spreekkamer!!!”. Ondertussen wachtend op de gang ouderen met ziel onder de arm omdat ze niks van systemen snapte en nu “de dokter was gevlogen” omdat ze 15 minuten vertraging hadden opgelopen. Is dit nu zorg? Zelf al moet je met zo’n IT systeem werken, blijf dan een beetje relaxt en menselijk. Voor ons rede om over te stappen. Haha tijdens het typen van dit bericht wordt ik door een verpleegster ook nog ff toegesnauwd omdat ik in de weg zou staan…
Tot op heden heb ik ziekenhuizen vanuit de blik van bezoeker gezien. Ik 66 lig nu twee dagen op de afdeling Neurologie en ben onder de indruk van de geoliede organisatie en de vriendelijkheid van al het personeel. Er gebeurt hier veel en knap hoe hiermee wordt omgegaan. Hoe bijvoorbeeld een nachtzuster in haar eentje een zware meneer in de problemen volledig van een schoon bed voorziet in 10 minuten. Onderzoeken die bijna po plaatsvinden of hoe er prettig wordt omgegaan met patiënten die in de war zijn of hulpbehoevend. Ik ben onder de indruk! Respect voor Tergooi.
Alle chirurgen & dokters hun assistenten assistent bij de kaakchirurg, donker haar : bij en ingreep is het zo belangrijk de patiënten even een kus, knuffel of gewoon überhaupt een momentje te geven voor ze de behandel kamer in gaan met de steun waarmee ze gekomen zijn. Dit is mentaal toch fijner voor de patiënt om de behandeling in te gaan en erg belangrijk. Het gaat veel te gehaast en het is veel te abrupt, bijna onmenselijk.
Het ziekenhuis zelf zal best in orde zijn maar waarom kost parkeren zoveel geld? Minimum bedrag is 2 euro voor 90 minuten maar kan oplopen tot zo'n 20 euro per dag. de maximum prijs is 6 euro kreeg ik als reactie van tergooi. Was vroeger niet zo Parkeergeld vragen aan bezoekers is best okee maar ook de patiënten en mensen die voor een onderzoek of voor de poli kliniek komen moeten ook betalen. En de belachelijke prijzen voor een kop koffie of een broodje ofzo riekt ook bijna naar zakkenvullen of afpersing want de mensen betalen toch wel. Tot zover de afpersing bv. En dan de wachttijd in de wachtkamers, ik was daar pasgeleden en had om 14 uur mijn afspraak. Naast mij zat iemand die ook om 14 uur een afspraak had en ook bij dezelfde arts. Zij werd rond 14.20 opgehaald en in een kamertje gezet. Rond 14.25 uur werd ik opgehaald en in een ander kamertje gezet. In een soort van voorgesprek werd mijn klacht besproken en wel door een stagiaire. Na afloop zei hij dat hij mijn klachten zou bespreken met de arts en of ik even geduld had. Bij die andere persoon gebeurde hetzelfde. De echte arts ging eerst naar dat persoon en ik maar wachten. Om 15.45 was ik eindelijk aan de beurt en rond 16.10 was het klaar. Als zo'n ziekenhuis per afspraak betaald wordt is dat een slimme manier van werken. Twee afspraken op dezelfde tijd. Maar voor de patiënt is dit wachten, wachten en nog meer wachten. Ik had een afspraak om 14 uur en pas om 16.15 stond ik weer buiten. Waarschijnlijk kassa voor het ziekenhuis maar voor de patiënten een ramp.
Onpersoonlijkheid ten top. Bij binnenkomst naar een aanmeldpaal, waar je een willekeurige, van iedereen? ID of paspoort in moet steken. Vanaf dat moment ben je een paar digits in een computer. Er komt een rol behang uit de machine die je vaag een richting aangeeft. Onduidelijk, zeker als je voor de eerste keer komt. Dan moet je, volgens een briefje op een deur, ergens weer de qr code op je rol behang onder houden, waar precies heb je door het zoeken naar de juiste ruimte natuurlijk over het hoofd gezien. En dan maar gaan zitten. Dan word er ergens vanuit een gang, ver van de wachtkamer, je naam geroepen. Handig voor oudere, dove, patiënten. Naar de wachtkamer lopen en mensen aankijken is te veel moeite. En ga zo maar door...........
Mijn partner Myra Diepenbroek is op maandag 24 oktober 2022 opgenomen bij Spoedeisende Hulp, en dezelfde dag overgeplaatst naar Neurologie. Op donderdag 3 november gaat zij naar Gooizicht in Hilversum voor verdere therapie. Bij deze wil ik, mede namens haar en verdere familie, Ter Gooi Blaricum, hartelijk bedanken voor de geweldige zorg, toewijding en vriendelijkheid die wij met z’n allen hebben mogen ervaren. Geweldig!!
In het verleden reeds bij meerdere ziekenhuizen onder behandeling geweest, maar zo goed en fijn zoals ik hier ben geholpen is uitmuntend. De vriendelijkheid, betrokkenheid en ontzettend kundig en zo lief! We moeten een stukje verder rijden voor dit ziekenhuis, maar dat is het meer dan waard!
Ik wil mijn complimenten geven aan de kaakchirurg, Ik ben keurig geholpen door Meneer Bouwman 2 weken na mijn behandeling kreeg ik helaas weer klachten terug gegaan en keurig uitgelegd en geholpen wat het is. Hopelijk komt dit bij hem ik adviseer iedereen om naar deze meneer te gaan
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tergooi Blaricum met het openbaar vervoer


Huizen, Crailo P+R 210 meter
109
320
321

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid