facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Terdieker Theetuin

Terdieker Theetuin

Info

In deze theetuin staat alles in het teken van de tuin!
Op deze mooie, landelijke plek kun je langskomen voor een kleine keuze aan verse, zelfgemaakte en seizoensgebonden zoetigheden en drankjes, en een rondje wandelen om de tuin bekijken.



"Seizoensgebonden tuinwinkelIn de Terdieker Tuin draait alles om natuur, de tuin en buitenleven.Onze tuin aan de Terdiek in Nieuwe Niedorp is de inspiratiebron geweest om de winkel in Schagen te starten. Uit deze tuin halen we onder andere nog steeds verse tuinboeketten en droogbloemen die we in Schagen verkopen. De winkel staat verder vol met tuin-gerelateerde producten voor zowel binnen als buiten zoals biologische zaden, tuingereedschap, potten, boeken, gieters en vogelhuisjes. Maar ook als je geen tuin hebt kun je zeker bij ons langskomen voor bijvoorbeeld producten voor in de keuken, mooie decoraties en originele cadeau artikelen."
Adres: Terdiek 5a, 1733JD Nieuwe Niedorp
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Terdiek 5a
Postcode: 1733JD



op zoek naar gerelateerd: De terdieker tuin instagram
Recensies
Hoe leuk is deze winkel en wat een lieve verkoopmedewerkster Allereerst de buitenkant, heel uitnodigend om naar binnen te gaan. Etalage ziet er top uit! Bij binnenkomst een vriendelijke verkoopmedewerkster en de ruimte om lekker te snuffelen en alles goed te bekijken Wij zijn geslaagd met een prachtige biologische tomaten plant en zijn er diverse soorten te koop. Ook heerlijke verse kruiden gekocht, heel leuk gestyled in een vaas, echt niet duur! Zeker een bezoekje waard deze winkel, leuk voor cadeautjes
Ik had gevraagd of ze aan Rode Bananenplanten konden komen. Ze hebben de mooiste uitgezocht waar ze ze ook vandaan hebben ! Die leuke meid heeft er een brief aangehangen hoe je ze moet verzorgen.Echt top !
Mooie plaats voor een cadeautje .En lekker voor een bakkie koffie. Hele aardige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid