facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Sprake

Ter Sprake

Info

Ter Sprake staat voor organisatieverandering, specifieker: training en (team)coaching. Daarbinnen is Ter Sprake vooral een kickstarter: ze biedt lef en energie aan organisaties die een transformatie ondergaan om toekomstproof te worden.

Geschiedenis

TerSprake begeleidt organisaties die gedrag en communicatie structureel willen veranderen om toekomstproof te zijn. TerSprake biedt training, coaching, managementgames, interim-management en is in te huren als inspirerend spreker op events.



"De Indoor SpeelRuimte is een unieke speeltuin van maar liefst 240m² groot, geheel in het thema sterren en planeten. Ideaal voor kinderen tot 12 jaar, die hier de ruimte ontdekken. Vanuit de controlroom sturen zij samen de ruimtemissie aan."
Adres: 7991 AA Dwingeloo
Telefoonnummer: 0522230461
Stad: Dwingeloo
Postcode: 7991 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Architektenburo Van Ruth bv Architektenburo Van Ruth bv 727 meter Berisping zie BNA 15.001
Recensies
Leuke kleine indoor speeltuin. Helaas niet geschikt voor de allerkleinsten. Zou leuk zijn als er wat uitdaging voor de dreumesen zou zijn. Verder dikke prima! Onze dochter van 5 vermaakte zich prima.
Leuke kleine indoor speelruimte met als thema de ruimte. Er zijn 2 glijbanen, een kleine trampoline, voetbalkooi met UV licht, MEGA Lego blokken ruimte en een klimrek met sterren op het plafond die je moet aanraken. Je kan hiermee ook tegen elkaar een wedstrijdje doen. Aan de zijkant van de indoor speelruimte is nog een overdekte zandbak.
Leuk en betaalbaar kinderfeestje hier gehad voor zoon die 6 jr was geworden. Alleen jammer dat toen sommige displays, en soort van vaste walkie talkies niet werkten. Maar dat mocht de pret niet drukken.
De kinderen hebben zich goed vermaakt
Deze speel ruimte staat op de camping de noortster in Dwingelo
Leuk, betaalbaar, gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid