facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Horst Vastgoed

Adres: Eerbeekseweg 33, 7371CB Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 055-5053857
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Eerbeekseweg 33
Postcode: 7371CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Brummen, Makelaar Dieren, Scholten makelaar, Aankoopmakelaar Eerbeek, Dorpsmakelaar, Nieuwste woningaanbod Eerbeek, Best Living, Funda Brummen te koop
Recensies
We hebben via Ter Horst een nog nieuw te bouwen woning gekocht en onze eigen bestaande woning verkocht. Er is heel goed met ons mee gedacht en kwam de makelaar ook met nieuwe ideeën. Mede daardoor is ons huis heel snel en vakkundig verkocht. Wij kunnen echt zeggen dat deze makelaar doet wat hij beloofd!
Woning aan de Waagmeestershoeve in Apeldoorn mooi snel verkocht via Ter Horst Vastgoed. Zeer professionele makelaar en medewerkster op kantoor die op een open en goede manier ons als verkoper geholpen hebben. Geen vraag was hem teveel. Goed bereikbaar. Goede kennis van de Apeldoornse markt. Ik kan deze makelaar aan iedereen aanraden!!
Ter Horst Vastgoed is een prima makelaar! Ze hebben ons reeds begeleid bij de aankoop van 2 huizen en coördineren momenteel de verhuur van een woning, kortom ze zijn van vele markten thuis. Correcte en vlotte opvolging van vragen en verzoeken, waarbij vriendelijkheid de boventoon voert. Wij raden iedereen Ter Horst Vastgoed aan!
3 emails gestuurd en geen antwoord ontvangen. Ik heb ze gebeld en kreeg een kortaf antwoord in een gesprek van letterlijk 15 seconden. Ik wil een huis kopen van 900.000 euro en dan wordt je zo behandeld. Dit mag je geen makelaar noemen en begrijp waarom de huizen in zijn portefeuille zo lang te koop staan. Weg blijven van deze makelaar is mijn advies.
Goede makelaar met juiste kennis van de markt. Zeer behulpzaam en adviserend. Kortom een makelaar die wij kunnen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid