facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ter Horst 4x4

Ter Horst 4x4

Info

Ter Horst 4×4 is sinds 1991 een begrip in de autohandel als gespecialiseerd in inkoop en verkoop van 4x4 Occasions, met name Landrover en Rangerover 4x4. Dagelijks proberen wij de goedkoopste van Nederland te zijn/blijven.

Geschiedenis

Specialisatie
......................................................................................................
Een groot deel van onze handelsvoorraad betrekken wij van de officiële Landrover dealer. Wij hebben geen autobedrijf en dus geen werkplaats voor reparaties aan uw land- of Range-rover, wij kunnen u hierin wel adviseren.

Tevens hebben wij ook nieuwe Land Rover en Range Rover onderdelen & landrover accessoires te koop. En door een nauwe samenwerking met de Landrover Demontage (RangeRover Recycling, LRTH) die nog in de krim gevestigd is, behoren gebruikte onderdelen ook tot de mogelijkheden.

Occassion modellen:
......................................................................................................
Landrover: Landrover Freelander, Landrover Defender, Landrover Discovery, Landrover Rangerover.
Toyota: Toyota Landcruiser
Volvo: Diverse modellen, o.a. C303, C306, Valp
Mercedes: Mercedes G.
Bekijk ons 4x4 Occasion-overzicht via: http://www.terhorst4x4.nl/occasions/

Geschiedenis:
......................................................................................................
In 1991 besloot voormalig eigenaar Henk ter Horst om van zijn hobby zijn werk te maken. De handel in gebruikte Landrovers en Rangerovers werd gedreven vanuit het bruine café aan de Hoofdweg 143, 7782 Pv in de Krim. In 2008 besloot Henk om deze handel niet langer voort te zetten en heeft hij zijn autohandel verkocht. 4 jaar lang is het bedrijf op voorgenoemde adres voort gezet en sinds 01-01-2013 is de autohandel verhuisd naar een grote locatie op de Handelsstraat 51 7772 TS te Hardenberg.




Adres: Handelsstraat 51, 7772 TS Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523 271135
Stad: Hardenberg
Route: Handelsstraat 51
Postcode: 7772 TS



op zoek naar gerelateerd: De Krim 4X4 ervaringen, Hardenberg landrover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf R. van der Bijl Autobedrijf R. van der Bijl 983 meter Gisteren 342 km gereden om de auto te bezichtigen. De lichte gebruikerssporen bleken ...
Pro Cleaning Hardenberg Pro Cleaning Hardenberg 2 km Prima bedrijf , doet wat het beloofd voor mooie prijs .
One-Ten Land Rover Specialist One-Ten Land Rover Specialist 3 km Wij bouwen beter dan nieuwe Defenders geheel naar uw wensen. We zijn gespecialiseerd ...
Bleeker & De Jong Dealeroccasions BV Bleeker & De Jong Dealeroccasions BV 3 km Bekijk onze webiste www.dealeroccasions.eu voor meer informatie!
Recensies
Heel even binnen geweest op een veiling kijkdag. Komt gelijk een vriendelijke man naar mij toe die alle tijd voor mij nam. Bijna in de verleiding gekomen om een hele mooie dikke 4x4 Landrover mee te nemen. Toch maar doen waar ik voor gekomen ben: bieden op 'mijn' veiling-keuze.
Bijzonder bedrijf. Als je in je Peugoet komt omdat je niet dagelijks in je Land Rover rijdt, kun je een proefrit vergeten. Argument: Er zijn zoveel mensen die alleen even in zo"n auto willen rijden. Foute inschatting, nu koop ik ergens anders en raad dit bedrijf zeker niet meer aan.
En erg prettige en eerlijke garage. Laatst mijn Defender 300tdi ingeleverd daar en dat verliep erg goed. Het was de 200km rijden waard! Zeker aangeraden.
Top bedrijf zelden zulke goede en klantvriendelijk service gehad. Zelfs na 1,5 maand nog super service ! Zeker een aanrader en de volgende ook weer bij ter horst 4x4 Kimberly en Ron Den Haag
Wanneer u ongevraagd beledigd wilt worden zou ik hier zeker even binnenlopen.
leuk en sfeervol bedrijf met een diversiteit aan landrovers. Deskundig en correct advies.
Mooi assortiment 4x4 voertuigen en aardig en gepassioneerd personeel.
Nu tel afspraak,super geholpen.
Prima zaken doen
Vertaald door Google De eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam Origineel Właściciele bardzo życzliwi i pomocni
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid