facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teosyal Distributor Netherlands

Teosyal Distributor Netherlands

Info

De injectable Teosyal komt uit Zwitserland en is 100% veilig. De injectable (rimpelopvulmiddel) vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het ondersteunt de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden.

Geschiedenis

Injectables en fillers zijn erg populair. Kliniek Laurium werkt nu met een injectable die volledig pijnloos ingespoten wordt. De werkzame stof hyaluronzuur is gemengd met lidocaïne, een verdovingsvloeistof die uw tandarts ook gebruikt. Je voelt zelfs geen prikje meer!

Onze injectable vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het ondersteunt de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden. Het resultaat is direct zichtbaar! De behandeling vergt niet meer dan een half uur van uw tijd en u kunt meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten. U loopt dus direct comfortabel en zelfverzekerd de deur uit.

TEOSYAL geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. Laurium heeft buitengewoon veel ervaring met deze rimpelbehandelingen. Ook goed te weten is dat onze prijzen voor deze rimpelbehandelingen zeer scherp zijn. U zit op alle vlakken goed bij ons. Maakt u gerust eens een afspraak voor een consult en laat u informeren over de mogelijkheden. Bel: 0348 - 46 25 46.

Adres: Laan van Overvliet 7, 3461 HE Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0348 - 462540
Stad: Linschoten
Route: Laan van Overvliet 7
Postcode: 3461 HE



op zoek naar gerelateerd: Entercare academy, Entercare SkinPen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidverzorging Marianne Huidverzorging Marianne 187 meter Marianne geeft heerlijke gelaatsbehandelingen & massages. Zeker een aanrader voor...
Jouw Moment Jouw Moment 298 meter Esther is een hele fijne masseuse! Heeft een mooie ruimte en luistert naar je wensen....
Schoonheidssalon Karin Menting Schoonheidssalon Karin Menting 537 meter Heerlijke relaxte behandeling. Karin doet het geweldig!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid