facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tentoonstellingspanelen

Tentoonstellingspanelen

Info

Stijlvolle, flexibele én lowbudget toepassing voor het tentoonstellen van foto's en printwerk.

Geschiedenis

Industrieel bedrijf



"Welkom in De Loods, dé hotspot voor de echte kenniswerker!De Loods is het ecosysteem gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk, grenzend aan Den Haag en Delft.De locatie heeft een centrale ligging waardoor het zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend te bereiken is. Daarnaast beschikt De Loods over 90 parkeerplaatsen en oplaadfaciliteiten voor uw electrische auto.Binnen het ecosysteem staat samenwerken en elkaar versterken centraal. Naast het boeken van verschillende ruimtes binnen de locatie zijn hier ook een aantal bedrijven gevestigd en is het tevens mogelijk een flexplek te huren.De Loods beschikt over diverse vergader- en eventruimtes."
Adres: Schoolstraat 63, 2282RC Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070 3901491
Stad: Rijswijk
Route: Schoolstraat 63
Postcode: 2282RC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Staaldeuren.nl Staaldeuren.nl 104 km Staaldeuren.nl is een leverancier van stalen binnen deuren en kozijnen. Bekijk onze u...
De Werkman De Werkman 105 km Kwam als particulier voor veiligheids- en kluskleding. Winkel is netjes en schoon. He...
TBNB TBNB 124 km TBNB is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vertalen van architectentek...
Recensies
Sinds november ben ik mede-Loods en wat is het gaaf! Een mooie locatie, waar ik mijn mediationpraktijk kon vestigen en die garant staat voor het zoeken naar verbinding met elkaar. Bij De Loods staat samenwerken en elkaar versterken centraal en dat bewijst zich iedere dag weer opnieuw. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om ruimtes te reserveren voor evenementen, workshops of vergaderingen.
De Loods is een top plek met een fijn team wat zich echt inzet om een mooi geheel ervan te maken. Een dikke aanwinst voor de Plaspoelpolder en Rijswijk! Ben blij dat ik hier een ruimte kan huren en mag mee profiteren van de ontwikkelingen.
De Loods is een prachtige locatie met veel licht, een moderne uitstraling en hele stijlvolle inrichting. De ruimte is geschikt voor hele diverse events en de sfeer is er heel fijn en warm. Daarbij zit er een topteam achter die ervoor zorgt dat het event vlekkeloos verloopt en al je verwachtingen overtreft! Een hele grote aanrader!
Ruim 1,5 maand geleden ben ik gevestigd in de loods als newborn fotograaf. Dit is een prachtige studio geworden. De locatie is geweldig, goed centraal gelegen en voor iedereen makkelijk te bereiken naast de snelweg. Ik zit helemaal op mijn plek! Bedankt jullie zijn een topteam en hoop nog op vele jaren samenwerking.
Sinds augustus is mijn bedrijf hier gevestigd. Zeer goede keuze er is veel mogelijk bij De Loods! Er worden indien de Corona regels het toelaten diverse evenementen gehouden met andere mede loodsen om met elkaar te kunnen connecten en te sparren.
Leuke locatie en heerlijke lunch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid