facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennisvereniging Woburn Park

Tennisvereniging Woburn Park

Info

tennis vereniging te Vught
www.woburn.nl

Adres: Eikenlaan 18, 5263GN Vught
Telefoonnummer: +31736561520
Stad: Vught
Route: Eikenlaan 18
Postcode: 5263GN



op zoek naar gerelateerd: Woburnpark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T.V. Wolfsbosch T.V. Wolfsbosch 1 km Goede en mooie club
Recensies
Banen waren glad op bepaalde punten we speelden in het najaar en het had van tevoren geregend. Maar de derde helft was zeker gezellig!
Wat heb je aan een 1 ster beoordeling zonder toelichting. Ik geef Woburn 4 sterren om de volgende redenen: het is een tennisclub met gravel banen, dat zie je niet meer zoveel in Nederland en als je er van houdt heel fijn spelen. De club is al ouder dan 100 jaar. Het is een familieclub gezellig voor jong en oud. Het is een club die, omdat hij 'swinters gesloten is, zich prima laat combineren met andere sporten die je wilt spelen in de winterperiode. Voor mensen die het hele jaar willen tennissen is dat wel een nadeel. Er wordt door meerdere teams en op behoorlijk niveau competitie gespeeld, maar er zijn ook gezelligheidscompetitie teams. Het is een prachtig gelegen terrein in bosrijke omgeving. Met enige regelmaat zijn er evenementen afgestemd op specifieke doelgroepen binnen de club. De sfeer heeft al 100 jaar een eigen stijl die op haar manier meegegaan is met de tijd. Het leuke van Vught is dat er verschillende tennisclubs zijn met ieder hun eigen sfeer en kenmerken zijn en dus voor elk wat wils.
Waardeloze banen en slechte verlichting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid