facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennisvereniging Vierpolders

Tennisvereniging Vierpolders

Info

Facebookpagina van de Tennisvereniging Vierpolders

Geschiedenis

TVV is een kleinschalige, maar vooral gezellige vereniging met 3 verlichte kunstgrasbanen en een oefenkooi op tennispark "De Tiendhoek". Op onze kunstgrasbanen kan het hele jaar door gespeeld worden, dus ook bij minder mooi weer kunnen onze leden een balletje slaan.

Iedere zondag- en woensdagochtend zijn alle leden van harte welkom om te komen racket trekken. Op woensdagochtend is dat van 9.30 tot 12.00 uur en op zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Hierbij bepaalt het lot wie tegen elkaar in dubbels gaat spelen. Ook als je geen tennismaatje hebt kun je op deze manier een partijtje spelen.

Momenteel heeft TVV zo'n 150 leden in allerlei leeftijdsgroepen. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Dus jong of oud, beginnend of gevorderd: kom eens langs!

Adres: Provenierstraat 15, 3237 LP Vierpolders
Telefoonnummer: 0181785535
Stad: Vierpolders
Route: Provenierstraat 15
Postcode: 3237 LP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BTV E'68 BTV E'68 2 km Helaas wegens te weinig tijd mijn lidmaatschap op moeten zeggen. Maar erg leuke club ...
Recensies
Kleine vereniging maar super gezellig en zeer leuke mensen
Geweldige vereniging...
Leuke kleine vereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid