facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennisvereniging NVLTB Wageningen

Tennisvereniging NVLTB Wageningen

Info

Tennisvereniging NVLTB in Wageningen heeft 14 verlichte tennisbanen waar het hele jaar getennist kan worden. Ook is er een gezellig clubhuis met terras!

Geschiedenis

Al bijna honderd jaar is de Neder Veluwse Lawn Tennis Bond dé tennisclub van Wageningen. Ondanks die ouderwetse naam zijn we een bloeiende, eigentijdse vereniging waar beginners en ervaren tennissers – jong en oud – zich thuis voelen. Jij vast ook.

Samen met studentenclub Walhalla spelen we op sportpark De Bongerd op veertien verlichte banen (smashcourt en kunstgras) en twee mini-kunstgrasbanen. Het hele jaar door ben je daar welkom, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Alleen sneeuw en strenge vorst zijn soms spelbrekers.

De NVLTB doet mee aan competities en organiseert sportieve activiteiten en toernooien, maar je kunt ook je eigen plan trekken. Eén gelijkgestemde tennisser is voldoende om een balletje mee te slaan. Nadien is er gelegenheid om wat te drinken in het clubhuis of op het terras. Net als vrijwel alle andere taken binnen de club, wordt ook de bar gerund door de leden zelf.

De lessen binnen de vereniging zijn in handen van gediplomeerde trainers van tennisschool FIT. Zij kunnen je de eerste beginselen bijbrengen, maar ook ervaren spelers een stap verder brengen. Tegenwoordig leren kinderen op een speelse manier tennissen met lichtere, tragere ballen en op een kleiner speelveld. Zij zijn welkom vanaf 5 jaar.

Adres: Bornsesteeg 8, 6708 PE Wageningen
Telefoonnummer: 0317-415305
Stad: Wageningen
Route: Bornsesteeg 8
Postcode: 6708 PE



op zoek naar gerelateerd: Tennistoernooi Wageningen, La Trappe toernooi, Lidmaatschap NVLTB, La trappe wageningen, Walhalla Wageningen, KB Tennis Academy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sports Centre de Bongerd Sports Centre de Bongerd 112 meter Veel verschillende sporten mogelijk. Goedkoop voor studenten.
Recensies
Een fijne gezellige tennisclub heel veel activiteiten een aanrader om lid te worden
Veteranen toernooi, zoals gewoonlijk weer goed georganiseerd
Tennisvereniging met clubhuis. Leuke club. Prima prijzen voor consumpties in het clubhuis. Goede keuze.
Een hele fijne plaats om te sporten en aan mijn conditie te werken. Bovendien een fijne plek om nieuwe en bestaande contacten te onderhouden. Een mooie kantine met keuken en werkkeuken bovendien. Een mooi terras en een fraai terras.
Nette kleedkamers, prima restaurant. Prettige zaal voor zaalhockey.
Ik heb gezien bij open daarna maar het hek was dicht .
Leuk om lekker balletje te slaan
Van mijn zoon gewonnen anders.........
Fijne tennisvelden en clubhuis. Goed onderhouden.
Fijne plaats om te tennissen en leuk club.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tennisvereniging NVLTB Wageningen met het openbaar vervoer


Wageningen, Hoevestein 170 meter
303
Wageningen, Hoevestein 180 meter
303
Wageningen, Bornsesteeg 260 meter
303
Wageningen, Dolderstraat 380 meter
86
Wageningen, Mansholtlaan 390 meter
86

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid