facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennishal Zwaanshoek

Info

Tennishal Zwaanshoek. De voordeligste en gezelligste tennishal uit de omgeving, met nieuwe PlexiPave banen en uitstekende verlichting!

Geschiedenis

Tennishal Zwaanshoek is de voordeligste en gezelligste tennishal uit de omgeving, met uitstekende verlichting.

De tennishal bestaat al ruim 25 jaar en is gelegen aan de Spieringweg in Zwaanshoek, vlakbij de de nieuwbouwwijk ‘Floriande’.

De tennisbanen zijn voorzien van een nieuwe toplaag. Deze bestaat uit drie lagen coating genaamd ‘Plexipave’. De snelheid van de banen is medium/slow. Dit is vergelijkbaar met gravel, en heeft de voorkeur van de KNLTB.

In tennishal Zwaanshoek wordt lesgegeven door Tennisschool Haarlemmermeer. Voor meer informatie over de tennislessen kunt u op hun website terecht.

De tennisbanen worden per uur voor een heel winterseizoen verhuurd, maar u kunt natuurlijk ook een losse baan huren. Een toernooitje kan georganiseerd worden op zaterdagavond vanaf 19:30 uur.

De tennishal is jaarlijks geopend van 1 oktober tot 1 april.

Adres: Spieringweg 1139, 2136LP Zwaanshoek
Telefoonnummer: 0235840276
Stad: Zwaanshoek
Route: Spieringweg 1139
Postcode: 2136LP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: T.C. Zwaanshoek, Tennisles Hoofddorp, Ladderen tennis Zwaanshoek, Tennisschool Haarlemmermeer, Tennisbaan huren Hoofddorp, Clubkampioenschappen zwaanshoek, Padel Tennis Hoofddorp, TV Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennisclub Zwaanshoek Tennisclub Zwaanshoek 1 km Gezellige tennisvereniging en sinds dit jaar zijn er 5 padelbanen erbij gekomen.
Recensies
Gewoon een tophal, heerlijke banen zelfs vloerverming! voor de beste prijs in de regio.
Lekkere banen in deze gezellige tennishal.
Prima sporthal
Goede tennisbanen
Vertaald door Google Stoer@ Origineel Super@
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid