facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tennis Kampioenschappen Slochteren

Tennis Kampioenschappen Slochteren

Info

Sinds 2018 is het toernooi open gesteld voor alle inwoners van de nieuwe Gemeente Midden Groningen die lid zijn van de KNLTB.

Geschiedenis

Van 17 tot en met 23 juni 2019 vinden de tenniskampioenschappen in de voormalige gemeente Slochteren plaats. Ieder jaar wordt dit evenement georganiseerd door één van de vijf verenigingen in deze regio (Het Slochter Wold). Bij deze 31ste editie ligt de organisatie in handen van TV Siddeburen.
In 2019 wordt het toernooi voor de tweede keer open gesteld voor alle inwoners van de nieuwe Gemeente Midden Groningen die in het bezit zijn van een KNLTB-pas of niet-inwoners die aangesloten zijn bij één van de tennisverenigingen binnen deze nieuwe gemeente en uiteraard ook een KNLTB-pas hebben.
Het unieke karakter van dit toernooi zorgt er voor dat deelnemers de hele Slochter regio doorkruisen om hun wedstrijden te spelen in of Tjuchem, Siddeburen, Schildwolde, Kolham of Harkstede.

Adres: Hoofdweg 107a, 9628 CM Siddeburen
Stad: Siddeburen
Route: Hoofdweg 107a
Postcode: 9628 CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennis Vereniging Siddeburen Tennis Vereniging Siddeburen 17 meter Uitstekende banen, leuke vereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid