facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ten Kate Motoren

Info

De meest complete motorzaak van Nederland, daarnaast het adres voor Honda Tuning en Racedelen en het Ten Kate Race team.
Join the winning team !



"Tenkateshop is dé online motorzaak van Nederland, die alles voor de motorrijder aanbiedt. Van motorkleding, tot onderhoud, accessoires en motorfiets onderdelen, je vindt het op Tenkateshop.Met ruim 35 jaar expertise biedt Tenkateshop betrouwbaar advies. Onze experts zijn motorrijder in hart en nieren en voorzien je altijd van het best mogelijke advies.Zowel online als in de winkel shop je alle grote motorkleding merken. Ook is het erg eenvoudig om motorfiets onderdelen en onderhoud producten te bestellen. Vul simpelweg het motorfiets merk, model, bouwjaar in en vind onderdelen die op jouw motorfiets passen!Ten Kate Motoren kent een rijke historie in de motorwereld, dankzij 10 wereld titels in de WSBK en WSSP!"
Adres: Rollecate 55, 7711 GG Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529-488810
ln.nerotometaknet@ofni
Stad: Nieuwleusen
Route: Rollecate 55
Postcode: 7711 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ten kate motoren occasions, ten kate motoren klantenavond, ten kate motoren openingstijden, ten kate shop, ten kate motoren vacature, ten kate racing, ten kate pitstopdag 2018, ten kate shop kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RH-Motoren Nieuwleusen RH-Motoren Nieuwleusen 401 meter Onze motor hier ingeruild tegen een GSX-R 750. Het was voor ons als liefhebber, een f...
Motor4all Motor4all 3 km Prima service en advies
Hoeve Motoren Hoeve Motoren 3 km Fijne motorzaak die je nog helpt zoals het hoort. Klant is koning of koningin.
Recensies
Vriendelijk contact gehad met Eric over het onderhoud. Vandaag mijn motor langs gebracht voor een beurt. Ik kom zelf uit de buurt van Amsterdam en heb besloten om mijn onderhoud uit te besteden bij Ten Kate vanwege de service en klantvriendelijkheid naar aanleiding van een technisch probleem die ik eerder heb gehad. De monteur nam de moeite om contact met mij op te nemen terwijl ik toen geen klant was van Ten Kate. Mijn eigen Honda dealer liet mij in de steek. Ontevreden ben ik over de service van de Honda dealers in de omgeving van Utrecht en Amsterdam. Deel 2 volgt na het onderhoud.
Al jaren vaste klant alle motor kleding word hier weg gehaald alleen jammer dat er niks van de prijs af kon John Do kevlar broek gekocht inmiddels de 3e € 260,- Binnen 5 min waren we de winkel weer uit ,jammer dat er niet even onderhandeld kon worden. Misschien toch maar op zoek naar een andere store waar het wel mogelijk is.
Top moter zaak supper vriendelijk personeel je word goed geholpen veel mooi spul
Zeer mooie en grote motorzaak. Vriendelijke mensen om je te helpen. Veel motoren in de showroom.
Een pluim voor de goede service van de webshop! Na contact met Monique heeft zij er alles aan gedaan om mijn helm terug naar de leverancier te sturen en bovenal nog een leenhelm te regelen! Top service is dat!
dik een jaar geleden een intercom gekocht deze gaf steeds een storing hiervoor bij de importeur maar de klacht was nog steeds niet verholpen. We hebben bij Tenkate een nieuwe gekocht en ze hebben oude volledig terugbetaald. ZEER GROTE SERVICE.
Bestelling gedaan voor TomTom 550 rider om af te halen bij pakketpunt. Ten Kate besluit de bestelling eenzijdig te annuleren zonder overleg, omdat ik geen adres of telefoonnummer heb opgegeven iets dat me voor een af te halen bestelling ook niet perse nodig lijkt. Verdere communicatie wordt vervolgens ook gewoon genegeerd. Door deze gang van zaken niet op tijd voor de motorvakantie TomTom kunnen ontvangen. Sorry, maar ik vrees dat dit de laatste keer was dat ik wat bij ten Kate heb geprobeerd te bestellen. Gemakzuchtig bedrijf.
Groot assoritment kleding deskundig personeel die ook gerust een half uurtje extra met je bezig wil zijn. Kortom, top service!
Vorig jaar mooi pak gekocht. Nu een mooie helm uitgezocht voor mijn verjaardag. Ben weer fijn geholpen door het personeel en vandaag ook nog schoenen gekocht. Omdat ik nu onder de vaste klanten val, kreeg ik 10% korting. Dat was een leuke verrassing
Heb laatst mijn zo goed als nieuwe Honda Africa Twin 1100L gekocht bij Ten Kate Motoren. Vriendelijk geholpen door John van Dis. Hij neemt echt de tijd voor je als klant om uitleg te geven over de motor en het zelf rijden van de motor. Super toffe vent! Tevens raad ik je ook aan als je voor Honda gaat een DCT te nemen. Het is zeker een aanrader om je motor hier te kopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid